ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζε Ελίας: "Στην Ελλάδα υπήρχαν 300 μηχανές μπροστά από το πούλμαν"

Ζε Ελίας: "Στην Ελλάδα υπήρχαν 300 μηχανές μπροστά από το πούλμαν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζε Ελίας ρωτήθηκε για τα ντέρμπι που αγωνίστηκε στην καριέρα του και έκανε πρώτα αναφορά στα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και στο τι συνέβαινε όταν οι "ερυθρόλευκοι" έφευγαν από το ξενοδοχείο.

Ο 43χρονος πια Ζε Ελίας, ο οποίος αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2000 μέχρι το 2003, μίλησε σε instagram live ιστοσελίδας που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ίντερ και όταν ρωτήθηκε για τα ντέρμπι που αγωνίστηκε στην καριέρα του, το πρώτο στο οποίο έκανε αναφορά ήταν αυτό των "αιωνίων".

Ο Βραζιλιάνος ανέφερε: " Στην Ελλάδα υπάρχει πάθος. Όταν φεύγεις από το ξενοδοχείο πριν από αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, υπάρχουν 300 μηχανές μπροστά από το πούλμαν. Στη Βραζιλία σκοτώνονται ένα μήνα πριν από το Παλμέιρας - Κορίνθιανς".

Από εκεί και πέρα, όταν ρωτήθηκε για το δίλημμα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Ρονάλντο, έδωσε την ψήφο του στον δεύτερο: " Με όλο τον σεβασμό στον Κριστιάνο, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, σαν το Φαινόμενο κανένας άλλος. Είναι ο καλύτερος που έχω δει ποτέ, έκανε τρελά πράγματα στους αγώνες και στην προπόνηση".

ΔΙΑΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κωστή: "Για να με αγοράσει ο Ολυμπιακός, σημαίνει ότι με εμπιστεύεται"
Ο Ζε Ρομπέρτο αποκλειστικά στο Sport24.gr: "Ήμουν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό"
Μορ: "Δεν ήθελα να με λένε Μέσι"
Ολυμπιακός: Ο Καφού τρέχει στις ανηφόρες της Γκιμαράες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ