ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Zε Ελίας: "Σε καλό δρόμο του Ραφίνια στον Ολυμπιακό"

Zε Ελίας: "Σε καλό δρόμο του Ραφίνια στον Ολυμπιακό"

O παλαίμαχος μέσος του Ολυμπιακού, Ζε Ελίας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του "ESPN Brazil" και αποκάλυψε πως η μεταγραφή του Ραφίνια στους "ερυθρολεύκους" είναι σε καλό δρόμο.

Σε μία αποκάλυψη με... ερυθρόλευκο ενδιαφέρον προχώρησε ο παλαίμαχος μέσος του Ολυμπιακού, Ζε Ελίας. Ο Βραζιλιάνος χαφ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του "ESPN Brazil" και υποστήριξε πως η μεταγραφή του Ραφίνια στην πρώην ομάδα του είναι σε καλό δρόμο.

"Οι πληροφορίες λένε ότι η διαπραγμάτευση προχωράει κι είναι σε καλό δρόμο", σχολίασε ο Ζε Ηλίας, με τον δημοσιογράφο να επιβεβαιώνει και να συμπληρώνει πως "είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει η μεταγραφή".

Θυμίζουμε πως ο Ραφίνια έμεινε αρχικά στον πάγκο στην αναμέτρηση της Φλαμένγκο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε τα ξημερώματα της Πέμπτης, αλλά πέρασε στο ημίχρονο ως αλλαγή. Το γεγονός ότι ο 34χρονος μπακ μπήκε έστω και αλλαγή, δείχνει ότι τα εμπόδια για τη μεταγραφή του παραμένουν.

Δεν είναι ψέμα πως αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού άκρου της άμυνας. Ο Μαρτίνς ποντάρει στην εμπειρία του, στην ποιότητά του και θα ήθελε να είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Τα εμπόδια αλλά και η πίστη για Ραφίνια
Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο Ραφίνια και Τράουκο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ