ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ζαρντίμ: "Θα ξεκινήσουν οι πιο έτοιμοι"

Ζαρντίμ: "Θα ξεκινήσουν οι πιο έτοιμοι"
INTIME SPORTS

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως η αναμέτρηση με τη Σάλκε θα είναι δύσκολη, αλλά αν ο Ολυμπιακός εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του, μπορεί να φτάσει στη νίκη. Τι είπε για Μανωλά και Σιόβα. (videos)

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως η πρεμιέρα με τους Γερμανούς θα προσφέρει ένα μοιρασμένο παιχνίδι.

Ο Ζαρντίμ χαρακτήρισε ως προτέρημα της ομάδας του το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και είναι πιθανό να αγωνιστούν.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος προπονητής:

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: " Οι στόχοι είναι ίδιοι με τις άλλες 3 ομάδες του ομίλου. Κάθε ομάδα θέλει να περάσει στους 16" .

Για το αν έχει άγχος: " Είναι διαφορετικό ματς από αυτά στην Ελλάδα. Είναι σημαντικό και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με τους αγώνες του πρωταθλήματος: " Όλοι οι παίκτες στην αποστολή είναι διαθέσιμοι και είναι πιθανοί για την 11άδα. Αύριο θα ξεκινήσουν οι πιο έτοιμοι".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ξεκινάει εντός έδρας τους αγώνες του: " Πρέπει να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας δίνει το Καραϊσκάκη".

Για το πώς βλέπει τον αγώνα με τη Σάλκε: " Θα είναι μοιρασμένο παιχνίδι. Η Σάλκε είναι δυνατή ομάδα με καλούς παίκτες. Πολύ καλή στιςστημένεςφάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, όπως η συλλογικότητα, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας".

Για την παράδοση που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα σε γερμανικές ομάδες: " Είναι θετικό ότι έχουμε καλή παράδοση με γερμανικές ομάδες. Αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό".

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού: " Είναι η αλήθεια ότι έχει αλλάξει η αμυντική γραμμή σε σχέση με πέρσι. Με πολλή δουλειά και με τον καιρό θα έχουμε βελτίωση. Και ο Μανωλάς και ο Σιόβας είναι καλοί παίκτες και μπορούμε να βασιστούμε σε αυτούς".

Για το αν κάποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα στην 11άδα: " Δεν βασιζόμαστε σε 11 παίκτες αλλά σε όλο το δυναμικό του Ολυμπιακού. Και αυτό είναι ένα από τα προτερήματά μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ