ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπομονή δύο μήνες και... κάτι για Φορτούνη

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο διάστημα σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια σε Τουρκία (Μπεσίκτας) και Γαλλία (Μαρσέιγ). Από Ιούνιο οι όποιες εξελίξεις.

Έχει φουντώσει για τα καλά η... Φορτουνιάδα το τελευταίο διάστημα και σε αυτό μεγάλο μερίδιο "ευθύνης" φέρουν ο γαλλικός και ο τουρκικός Τύπος.

Από τη μία οι Γάλλοι κάνουν λόγο για διακαή πόθο του Αντόνιο Θουμπιθαρέτα (τεχνικός διευθυντής Μαρσέιγ). Από την άλλη οι Τούρκοι επικαλούνται τις πολύ καλές σχέσεις που έχουν ο Μαρινάκης με τον ομόλογό του στην Μπεσίκτας.

Τα δημοσιεύματα λοιπόν είναι αρκετά και εμφανίζεται να είναι έτοιμος για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα ότι αν ισχύει ότι η Μαρσέιγ σκοπεύει να δώσει 7.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, τότε θα εισπράξει ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" από τους "ερυθρόλευκους".

Η δε Μπεσίκτας τον κοστολογεί με 10.000.000 ευρώ, ωστόσο, ο τεχνικός των "μαυραετών" Σενιόλ Γκιουνές αφήνει να εννοηθεί ότι είναι πιο ασφαλές τα 10.000.000 ευρώ να δοθούν για τον Μάριο Γκέτσε και όχι για τον Φορτούνη.

Στην Τουρκία επιμένουν πάντως ότι ο Φορτούνης παραμένει ο βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ταλίσκα.

Αν ισχύει αυτό, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή δύο μήνες και... κάτι. Και το λέμε αυτό, γιατί η Μπεσίκτας στη συμφωνία της με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Ταλίσκα, έχει μία οψιόν αγοράς κοντά στα 20.000.000 ευρώ. Αν δεν την ενεργοποιήσει έως 1η Ιουνίου, τότε είναι υποχρεωμένη να στραφεί σε άλλη λύση. Αν την ενεργοποιήσει, τότε για να πάει ο Φορτούνης στην Κωνσταντινούπολη, θα πρέπει με κάποιον τρόπο να φύγει ο Ταλίσκα.

Οπότε, έχει ακόμα πολλά ψωμιά η συγκεκριμένη υπόθεση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Γκέτσε "τρώει" τον... Φορτούνη!
Επίθεση αγάπης στον Φορτούνη από οπαδούς της Μπεσίκτας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ