ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπό δοκιμή ο 18χρονος Ελληνοσουηδός, Αλεξάντερ Φιορέτος

Υπό δοκιμή ο 18χρονος Ελληνοσουηδός, Αλεξάντερ Φιορέτος

Στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού θα δοκιμαστεί ο 18χρονος Ελληνοσουηδός, Αλεξάντερ Φιορέτος. Δείτε video με τα κατορθώματά του...

Με πολύ καλύτερες προδιαγραφές σε σχέση με το παρελθόν λειτουργεί η Ακαδημία του Ολυμπιακού μετά την πρόσληψη του Μπερντ Στορκ πέρσι τον Μάιο.

Αρκετοί νεαροί παίκτες, ακόμη και εκτός Ελλάδος, περνούν τις πύλες του Αθλητικού Κέντρου Ρέντη προκειμένου να δοκιμαστούν για την ομάδα Νέων του συλλόγου και μια τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και του Αλεξάντερ Φιορέτος!

Ο 18χρονος Ελληνοσουηδός μεσοεπιθετικός της Χέλσινγκμποργκ βρίσκεται στην Ελλάδα και θα περάσει από το μικροσκόπιο του Στορκ, ο οποίος έχει συγκεντρώσει καλές πληροφορίες για τον παίκτη αλλά όπως είναι φυσικό θέλει να τον τσεκάρει ζωντανά πριν εισηγηθεί την απόκτηση του.

"Θα προπονούμαι για μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό. Είμαι ήδη στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ με τα παιδιά της ηλικίας μου. Είμαι 18 ετών, αλλά θα προπονούμαι με την ομάδα U-19. Πιστεύω πως αυτό το ταξίδι θα μου κάνει καλό. Έχω ξαναέρθει μία ακόμη φορά πριν από δύο χρόνια και τα πράγματα πήγαν καλά. Τώρα έχω εκ νέου την ευκαιρία", τόνισε ο Φιορέτος μιλώντας στην σουηδική ιστοσελίδα " www.fotbollskanalen.se" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση που τηρεί ο νυν σύλλογος του στη συγκεκριμένη περίπτωση.

"Είναι εντάξει, το βλέπει σαν μια πολύτιμη εμπειρία για μένα. Θα ήθελα να παίξω στην πρώτη ομάδα της Χέλσινγκμποργκ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ