ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Εμενίκε, τελειώνει του Καρσελά

SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz)
SL Benfica midfielder Mehdi Carcela-Gonzalez in action against the New York Red Bulls during the first half of a soccer match in the International Champions Cup in Harrison N.J., Sunday, July 26, 2015. The Red Bulls defeated Benfica 2-1. (AP Photo/Rich Schultz) AP

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε από την Φενέρμπαχτσε στον Ολυμπιακό, τελειώνει άμεσα και του Μεχντί Καρσελά. Για δεδομένο deal κάνουν λόγο οι Πορτογάλοι.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε, έβαλε και την τζίφρα του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και είναι το νέο "όπλο" στην γραμμή κρούσης των Πειραιωτών.

Μετά τους Σισέ, Κούτρη, Ρισβάνη και Ταχτσίδη, ο Νιγηριανός φορ αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΣΕΛΑ

Τελειώνει θετικά για τον Ολυμπιακό και του Μεχντί Καρσελά. Ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών, καθώς οι λεπτομέρειες που απέμεναν τις τελευταίες μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μοιάζει να διευθετήθηκαν.

Οι Πορτογάλοι μάλιστα επιμένουν ότι το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Γρανάδα, παίκτη αλλά και... Μπενφίκα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Μαροκινός (με βελγικό διαβατήριο) διεθνής εξτρέμ προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Γίνεται λόγος για αγορά του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τους "αετούς της Λισσαβώνας" να καρπώνονται το μέρος των χρημάτων που τους αναλογεί από το ποσοστό δικαιωμάτων ύψους 25% που διατηρούσαν για τον Καρσελά.

Στην Ισπανία επίσης γράφουν για συμφωνία μεταξύ των εμπλεκομένων, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στον τρόπο της μεταγραφής, αφού υποστηρίζουν ότι θα γίνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" παραδέχονται το προχωρημένο στάδιο των διαπραγματεύσεων για την συγκεκριμένη μεταγραφή, χωρίς να επιβεβαιώνουν ότι είναι μια τελειωμένη υπόθεση.

Photo credits: (AP Photo/Rich Schultz)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ναυάγησε του Οτζίτζα-Οφόε στην Κρασνοντάρ!
Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Εμενίκε
Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (3/7)
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ