ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Νάτχο

CSKA's Bibras Natcho celebrates after scoring during the Champions League Group E soccer match between CSKA Moscow and Bayer Leverkusen in Moscow, Russia, Tuesday, Nov. 22, 2016. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Νάτχο AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο Ισραήλ, τα οποία επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες του Sport24.gr, που θέλουν τον Μπίμπρας Νάτχο να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στο ένα εκατομμύριο ετησίως.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Μπίρμπας Νάτχο, αλλά τα ισραηλινά ΜΜΕ τον "ανακοίνωσαν" ήδη και τον έντυσαν στα… ερυθρόλευκα!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα διαδίδουν οι συμπατριώτες του 30χρονου πρώην άσου του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα τα οποία επιβεβαιώνονται από τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νάτχο έβαλε ήδη την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο με τις απολαβές του να είναι κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο.

Ο Ισραηλινός χαφ πήγε μετά το Μετροπόλιταν κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, συζητώντας τις τελικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Λεπτομέρειες που με βάση τα όσα αναφέρουν και οι συμπατριώτες του έχουν συμφωνηθεί οριστικά.

Ο Μπίμπρας Νάτχο είναι οι 14η μεταγραφή του Ολυμπιακού μετά τους Μεριά, Μασούρα, Μάνο, Γκερέρο, Καμαρά, Ευαγγέλου, Τοροσίδη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γιαννιώτη, Μαρίνο, Μιράντα και Ποντένσε.

AP Photo/Pavel Golovkin

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ