ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Youth League Ολυμπιακός - Ερ. Αστέρας 0-1: Καλύτερος αλλά έχασε

UEFA YOUTH LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Olympiacos K19, Neoi, Eurokinissi EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός στο καλύτερο φετινό του παιχνίδι στο Youth League δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα καθώς στάθηκε άτυχος σπαταλώντας σωρεία χαμένων ευκαιριών με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού από την αντίστοιχη του Ερυθρού Αστέρα για την 6η αγωνιστική του Youth League σε ένα ματς που οι "ερυθρόλευκοι" άξιζαν τη νίκη.

Οι παίκτες του Αντώνη Νικοπολίδη πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, έχασαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, είχαν δοκάρι και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Από την άλλη οι Σέρβοι βρήκαν ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, είχαν και αυτοί στο δεύτερο μέρος κάποιες ευκαιρίες ενώ σαφώς είχαν μεγαλύτερο κίνητρο, αυτό της πρόκρισης, για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στο ματς, είχε την υπεροχή του αγώνα και προσπάθησε να γίνει απειλητικός παρά το γεγονός πως ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά έως τώρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο μέρος έκλεισε με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν εννιά τελικές και τον Ερυθρό Αστέρα τρεις. Οι φιλοξενούμενοι όμως σε μια απ' αυτές στο 41' βρήκαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Ραντούλοβιτς ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τζολάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας που είχε το υπέρ του 1-0 προσπάθησε για ένα δεύτερο γκολ αλλά βρήκε απέναντι του τον γκολκίπερ των "ερυθρόλευκων" που έσωσε την ομάδα του. Από την άλλη ο Ολυμπιακός προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, είχε δοκάρι στο 53' με τον Λιάτσο ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε δύο κλασικές φάσεις με Νικολή και Ντότη για να φέρει το ματς στα ίσια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:Τζολάκης, Τσαβός, Γκοτζαμανίδης, Νίκολιτς, Μαρτίνης, Μπέλιτς (61' Νεοφυτίδης), Φέκκας (80' Ντότης), Κατσαβάκης (68' Σουρλής), Λιάτσος, Κεραμίδας (68' Τσέλιος), Μπουλάρι (80' Βοίλης).

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ:Κάτιτς, Μίτροβιτς, Μίλικιτς, Λούκιτς, Μπιαγκόγεβιτς, Μάτιτς, Νοβάκοβιτς, Πάντοβιτς, Ραντούλοβιτς, Μπάμπιτς, Μπουρμάζ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Μπάγερν 14
Ερ. Αστέρας 11
Τότεναμ 7
Ολυμπιακός 1

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ