ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Σεμπά, αλλά χωρίς Καρντόσο κόντρα στην Μπεσίκτας

Με Σεμπά, αλλά χωρίς Καρντόσο κόντρα στην Μπεσίκτας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Βασίλης Βούζας ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Μπεσίκτας (16/03, 20:00), απ' την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Μπρούνο Βιάνα, καθώς κι Όσκαρ Καρντόσο. Mέσα ο Σεμπά. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Έλληνα τεχνικού.

Έχοντας ως μοναδική απουσία τον τραυματία Μπρούνο Βιάνα, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι-ρεβάνς με την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Europa League. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν το πρωί της Τρίτης την τελευταία τους, εν Ελλάδι προπόνηση, ενώ την Τετάρτη, στην Τουρκία, θα προπονηθούν και στη Vodafone Arena.

Ο Βασίλης Βούζας επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, προκειμένου εκείνοι να ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη, για τον επαναληπτικό με την Μπεσίκτας. Κανονικά μεταξύ των "εκλεκτών" του Έλληνα τεχνικού βρίσκεται ο Σεμπά που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα, εκτός αποστολής είναι ο Όσκαρ Καρντόσο, πιθανότατα, για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ