ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Ντουρμάζ - Σεμπά με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός

Χωρίς Ντουρμάζ - Σεμπά με Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Τζίμι Ντουρμάζ και Σεμπά έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (13/3, 19.30). Νοκ άουτ και οι Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί και Ζντιέλαρ, επιστροφή Πάρντο.

Έτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η πειραϊκή ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (12/3) στο Ρέντη και η οποία περιελάμβανε πολλή τακτική. Οι Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ και Ζντιέλαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Από την αποστολή "κόπηκαν" και οι Κολοβός, Σεμπά. Ίσως μίνι έκπληξη να ήταν ο αποκλεισμός του τελευταίου. Μένει να φανεί εάν κρύβει τελικά εκπλήξεις η ενδεκάδα που ο Μάρκο Σίλβα θα ανακοινώσει στους παίκτες λίγη ώρα πριν από τη σέντρα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, έχει ως εξής: Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Βούρος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ