ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Νάτχο κόντρα στη Λουκέρνη

Χωρίς Νάτχο κόντρα στη Λουκέρνη

Τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Λουκέρνη (9/8, 21:00), γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εκτός ο ανέτοιμος Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουκέρνη την Πέμπτη (9/8, 21:00) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 16 Αυγούστου, στην Ελβετία.

Για την πρώτη κόντρα των ομάδων, αυτή στο Φάληρο, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηρίξουν τις προσπάθειες τους οι Πειραιώτες. Λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (8/8) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει για το ματς της Πέμπτης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λίστα.

Στην οποία περιλαμβάνονται οι: Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Χατζισαφί, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Λάζαρος, Βρουσάι, Ποντένσε, Γκερέρο, Ανσαριφάρντ.

Εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθείς Μπίμπαρς Νάτχο, ο οποίος θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στη ρεβάνς. Παράλληλα, έξω έμειναν κι οι Λεονάρντο Κούτρης, Δημήτρης Μάνος, Δημήτρης Μασούρας, Φελίπε Πάρντο και ο Δημήτρης Νικολάου.

Χωρίς Νάτχο κόντρα στη Λουκέρνη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ