ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Μάριν, αλλά με Μαρτίνς στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
Μαρτίνς EUROKINISSI SPORTS

Με τον Αντρέ Μαρτίνς στην αποστολή του ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Κυριακή (5/3, 19.30). Εκτός ξανά ο Μάριν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (5/3, 19.30) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League. Η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ολοκληρώθηκε και ο Πορτογάλος χαφ, Αντρέ Μαρτίνς, θα είναι διαθέσιμος για το ματς στη Θεσσαλονίκη.

Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και μπήκε στην αποστολή. Αντίθετα, για ένα ακόμα παιχνίδι εκτός έμεινε ο Μάρκο Μάριν, ο τιμωρημένοςΝτα Κόστα, αλλά και οιΚαπίνο,ΒιάνακαιΤσόρι, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν προπονήθηκαν με την ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ.Πάουλο Μπέντογνωστοποίησε την αποστολή. Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ο Ολυμπιακός ύστερα από 22 παιχνίδια είναι στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 40 σε ισάριθμα παιχνίδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ