ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Φιγκέιρας στην Λάρισα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, όπως και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, θα μείνουν στην Αθήνα και δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στον θεσσαλικό κάμπο. Κανονικά οι Σισέ και Μποτία. Ντεμπούτο για Χατζισαφί.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των “ερυθρολεύκων” για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ στην Λάρισα (7/1, 19.30). Ο Χρήστος Κόντης επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές για την πρώτη “μάχη” του 2018, μεταξύ των οποίων είναι κανονικά οι Παπέ Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μποτία που ταλαιπωρήθηκαν με προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ο Σεμπά που επίσης είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό πριν από τα Χριστούγεννα.

Παρών είναι και ο Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός έμειναν ο Ντιόγο Φιγκέιρας και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, οι οποίοι δεν θα μπουν στο πούλμαν για Λάρισα, όπως φυσικά και ο Βαντίς Οτζίτζα-Οφόε που είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ