ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χτυπάει" την πόρτα της ενδεκάδας ο Μάριν

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκο Μάριν φαίνεται ότι θα κερδίσει φανέλα βασικού στο αποψινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη (2/12, 19.30). Οι σκέψεις 11άδας του Τάκη Λεμονή.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2/12, 19.30) μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά για να επαναφέρει και την ηρεμία στα αποδυτήρια.

Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” θα κατηφορίσει στο Καραϊσκάκη με σκοπό να “κόψει” βαθμούς από τους “ερυθρόλευκους”, έχοντας ως... μπούσουλα το ματς των Πειραιωτών στην Κέρκυρα.

Στο νησί των Φαιάκων ο Ολυμπιακός δέχτηκε αρκετές φάσεις στην πλάτη της άμυνάς του και αυτό είναι κάτι που τόνισε ο Λεμονής στους παίκτες του να προσέξουν ιδιαίτερα.

Όσο για τους παίκτες που θα επιλέξει για την επίθεση; Ο Μάριν φαίνεται ότι κερδίζει φανέλα βασικού και θα καλύψει το ένα άκρο. Ο Φορτούνης θα παίξει στον γνωστό του ρόλο, ενώ στο άλλο “φτερό” υπάρχει ερωτηματικό. Ο Μπεν είναι το αουτσάιντερ, ενώ χθες (1/12) έγινε κάποια στιγμή μία δοκιμή με τον Σεμπά.

Το μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο έγκειται στην κορυφή της επίθεσης. Αν οι Πειραιώτες δεν είχαν το ματς με την Γιουβέντους την Τρίτη (5/12, 21.45), τότε ο Τζούρτζεβιτς θα έπαιζε 100% βασικός κόντρα στον Απόλλωνα.

Ωστόσο, το γεγονός ότι έπαιξε 45 λεπτά στην Κέρκυρα, 90 στα Χανιά και θα είναι βασικός με την Γιουβέντους, υποχρεώνει τον Λεμονή να κάνει δεύτερες σκέψεις. Για αυτό το λόγο ο Ανσαριφάρντ έχει σοβαρές πιθανότητες να ξεκινήσει στη σημερινή αναμέτρηση (2/12, 19.30).

Με λίγα λόγια, ο Λεμονής προσανατολίζεται σε μία ενδεκάδα με Προτό στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί (δεξιά), Σισέ, Ένχελς και Κούτρη (αριστερά) στην άμυνα, τους Ρομαό και Ζιλέ στα χαφ, ενώ οι Μάριν, Φορτούνης και Σεμπά ή Πάρντο έχουν το προβάδισμα για να πλαισιώσουν τον Ανσαριφάρντ (αουτσάιντερ ο Τζούρτζεβιτς) στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ