ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χρυσό" deal Ολυμπιακού - Λεβερκούζεν για Ρέτσο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Λεβερκούζεν είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου από τον Ολυμπιακό έναντι 22.000.000 ευρώ γεγονός που καθιστά τη μεταγραφή του 19χρονου αμυντικού ως την πιο ακριβή Έλληνα παίκτη.

Την Τρίτη (29/8) το "RMC" αποκάλυψε ότι η Ρεν προσέφερε στον Ολυμπιακό το ποσό των 20.000.000 ευρώ για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός οδεύει προς τη Γερμανία καθώς η Λεβερκούζεν έκανε πρόταση ύψους 22.000.000 ευρώ (δεν έχει τεθεί ποσοστό μεταπώλησης) στους "ερυθρόλευκους" και είναι μια ανάσα από το να κάνει δικό της τον παίκτη.

Σαφέστατα μιλάμε για την πιο ακριβή πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τους εκπροσώπους του παίκτη.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος καθιερώθηκε από τον Πάουλο Μπέντο κατά την περυσινή σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

Δεν αποκλείεται (μικρό) μέρος του ανωτέρω ποσού 22.000.000 ευρώ να εντάσσεται στο διαφαινόμενο deal του Ολυμπιακού με τις "ασπιρίνες" για τον Αλεκσάνταρ Ντράγκοβιτς, καθώς ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός φαίνεται ότι ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν θωρακίσει την άμυνά τους καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον Μπιορν Ένχελς.

Παρακολουθήστε LIVE από το Sport24.gr την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (Πέμπτη, 31/8)

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ