ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και από άλλους παράγοντες"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος άφησε αιχμές για εξωγενείς παράγοντες που δυσκολεύουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού και έδωσε συγχαρητήρια στον Βελλίδη για την επέμβαση του στο 46'. Τι δήλωσαν οι Σισέ - Ομάρ.

Ο Ολυμπιακός πέρασε από τους Ζωσιμάδες, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει μετά από 73 μέρες και να υπογράφει το τελικό 2-1 υπέρ των ερυθρολεύκων κόντρα στον ΠΑΣ. Μετά το τέλος του ματς, ο διεθνής εξτρέμ μιλώντας στην κάμερα της NOVA άφησε αιχμές για εξωγενείς παράγοντες που δυσκολεύουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού και έδωσε συγχαρητήρια στον Βελλίδη για την επέμβαση του στο 46'. Αναλυτικά:

"Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και από άλλους παράγοντες, δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Ακόμα και ποδόσφαιρο σωστό να παίζαμε, μας κόβουν το ρυθμό, για να το πω ευγενικά. Ο ΠΑΣ σίγουρα θα ήθελε να αντιδράσει.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και δεν μας βοήθησε, αλλά αντιδράσαμε μετά το 1-1. Θέλω να πω κάτι που είπαμε στα αποδυτήρια, ότι μπορεί να μην ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ήταν πολύ ώριμο, και αυτό είναι κάτι σημαντικό, να κρατάς την μπάλα και να προσαρμόζεσαι στα δεδομένα του αγώνα.

Ξέρουμε πως μπορούμε να κάνουμε τα παιχνίδια πιο εύκολα με τα γκολ. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε το ποσοστό στην τελική προσπάθεια, είμαστε ομάδα και προσπαθούμε να το βγάζουμε. Κάθε παιδί που είναι εδώ, θέλει να συνδέσει το όνομά του με μια επιτυχία.

Κυνηγάμε στη βαθμολογία, και πιστεύω υπάρχουν πολλές πιθανότητες. Υπάρχει διαφορετική νοοτροπία από τα παιδιά, είμαστε εδώ. Περνάμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, θα περνούσαμε καλύτερα αν είχαμε περισσότερους βαθμούς".

Για τη δική του ευκαιρία που έβγαλε ο Βελλίδης:

"Ο Μάρκος έκανε μία από τις αποκρούσεις της χρονιάς. Θέλω να δώσω τα εύσημα στον Μάρκο".

Για τη φάση του γκολ:

"Τρομερή η σέντρα του Ποντένσε, γιατί δεν έχει οπτική μαζί μου. Ήταν πολύ καλή συνεργασία. Σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο, μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας, ο αντίπαλος ήταν κλεισμένος πίσω, οπότε θεωρώ πως αυτό που έπρεπε να κάνουμε, το κάναμε".

Για τη γρήγορη αντίδραση του Ολυμπιακού μετά την ισοφάριση:

"Πάλι από μια ατυχία ήρθε το 1-1 και ο ΠΑΣ είχε το ψυχολογικό αβαντάζ. Στο 1-1 ένιωσα ντεζαβαντάζ".

Πρόσθεσε για τη συνέχεια:

"Όλα τα ματς κοιτάμε, όπως και ένα ένα ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, δηλαδή να μην ασχοληθούμε;"

ΣΙΣΕ: "ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

Ο Παπ Αμπού Σισέ από την πλευρά του υποστήριξε τα εξής:

"Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι και έναν εξίσου δύσκολο αντίπαλο, έπρεπε να τα ξεπεράσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και είχαμε προετοιμαστεί για κάθε ενδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα. Ακολουθήσαμε τις εντολές του προπονητή μας και πήραμε τη νίκη.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και πως έχουμε μια καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση".

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΪ: "ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ"

Μετά το ματς, με δηλώσεις του τοποθετήθηκε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ. Αναλυτικά:

"Ήταν δύσκολα ειδικά με τον αγωνιστικό χώρο, είχαμε όμως τη σωστή νοοτροπία και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να κερδίζουμε τα ματς.

Πιστεύουμε πως μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι, πιστεύουμε πως έχουμε την καλύτερη ομάδα και πρέπει να βλέπουμε ένα-ένα τα ματς".

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Έτσι θα κερδίζει...
Καραπαπάς: "Για να πάρουμε σφύριγμα πρέπει να ματώσει παίκτης μας"
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Τρίτο αυτογκόλ του Βούκοβιτς τη φετινή σεζόν!
Και στο βάθος... Ολυμπιακός για Κάιπερς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ