ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης και στη μέση... Ολυμπιακός;

Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης και στη μέση... Ολυμπιακός;

Έντονη φημολογία σε κύκλους μάνατζερ ότι οι “ερυθρόλευκοι” εξετάζουν διακριτικά όχι μόνο την πορεία των συζητήσεων του Χριστοδουλόπουλου με την ΑΕΚ, αλλά και τα όσα συμβαίνουν με τον Παναθηναϊκό λόγω Κουρμπέλη.

Το καλοκαίρι αναμένεται “καυτό” απ' όλες τις απόψεις. Όχι μόνο για τις όποιες μεταγραφικές κινήσεις θα κάνει ο Ολυμπιακός ή για τις πολλές αποχωρήσεις που αναμένονται, αλλά και για τα διάφορα σενάρια που θα κυκλοφορήσουν και θα μπλέξουν τους “ερυθρόλευκους”.

Καλά - καλά δεν έχει φύγει ο Απρίλιος και διάφοροι μανατζερικοί κύκλοι έχουν “οργιάσει”! Πριν από μερικές μέρες, με αφορμή τη μη συμφωνία Μελισσανίδη – Χριστοδουλόπουλο στο πρώτο ραντεβού τους, ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία των διαπραγματεύσεων του Λάζαρου με την ΑΕΚ.

Χθες (16/4) ήρθε να προστεθεί και το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη στους ποδοσφαιριστές που φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός από την εγχώρια αγορά. Οι μανατζαραίοι υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός υποβιβαστεί, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να εξετάσουν τον αρχηγό του “τριφυλλιού”, ο οποίος τον περασμένο χειμώνα είχε πρωταγωνιστήσει στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Τι λέει για όλα αυτά ο Ολυμπιακός που ξαφνικά έχει βρεθεί στη μέση χωρίς να το επιδιώξει κιόλας; Αυτό που σε γενικές γραμμές υποστήριζε σε όλους τους τόνους και πριν από καμιά εβδομάδα. Ότι οι συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους θα ξεκινήσουν από τις 7 Μαϊου, δηλαδή μία μέρα μετά τον τελευταίο αγώνα των “ερυθρολεύκων” με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”. Εώς τότε, το βάρος πέφτει στο να ολοκληρώσει τη σεζόν νικηφόρα και να ξεκινήσουν παράλληλα και ορισμένες συζητήσεις με παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΡΟΥΣΗ

Όσο για τις περιπτώσεις των Λάζαρου και Κουρμπέλη, για τους οποίους υπάρχει η φήμη ότι ο Ολυμπιακός θα εξετάσει σοβαρά; Στο Λιμάνι δεν είναι ανόητοι. Παίρνοντας το υποθετικό σενάριο ότι ενδιαφέρονται για έναν εκ των δύο ή και τους δύο, ξέρουν πότε θα κάνουν την κίνησή τους.

Αυτό που ισχύει όμως τη δεδομένη στιγμή είναι ότι σε καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει γίνει επίσημη κρούση από πλευράς “ερυθρολεύκων”, γιατί πολύ απλά γνωρίζουν ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να κερδίσει από την ΑΕΚ το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο δε Κουρμπέλης τον χειμώνα δεν ήθελε να πάει στον ΠΑΟΚ και προτιμούσε να συνέχιζε σε ομάδα του εξωτερικού και δη στην Ιταλία, εφόσον αποχωρούσε από την Λεωφόρο. Κατά συνέπεια, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα όπως θέλουν να τα παρουσιάζουν διάφοροι κύκλοι μάνατζερ.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ

Στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν ότι θα επιθυμούσαν το ρόστερ της νέας περιόδου να έχει πιο έντονο το γαλανόλευκο χρώμα. Υπάρχει η διάθεση δηλαδή να δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά όπως ο Ρισβάνης, ο Γιαννιώτης και ο Σιώπης. Επίσης και ο Βέλλιος ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που έχει τις πιθανότητές του να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Για τους Λάζαρο και Κουρμπέλη όμως δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι αυτή τη στιγμή, γιατί πολύ απλά από πλευράς Ολυμπιακός δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση, παρότι έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που προέρχεται από τη μανατζερική πιάτσα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δημήτρης Μητροπάνος: Στα ίχνη ενός Θρύλου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ