ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χουτεσιώτης: "Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στον Παναιτωλικό, το εγκώμιο του Όσκαρ Γκαρθία και την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σύντομα στην κορυφή, μίλησε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, μετά την εντός έδρας επικράτηση με σκορ 4-0 επί του Παναιτωλικού:

Για το πόσο δύσκολο είναι για έναν πορτιέρε να είναι έτοιμος όταν δεν έχει επίσημα ματς στα πόδια του:

Είναι πολύ δύσκολο για έναν τερματοφύλακα ο οποίος είναι δεύτερος ή τρίτος, να μπορέσει να παραμείνει ενεργός και να είναι έτοιμος όταν του δοθεί η ευκαιρία. Σε αυτήν την ομάδα οφείλουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις απαιτήσεις.

Για το σχόλιο του Γκαρθία σχετικά με το ότι μαζί με τον Μαρτίνς είναι υπόδειγμα επαγγελματιών:

Είναι κάτι το οποίο θεωρώ ότι πρέπει να έχουν υιοθετήσει όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Χωρίς να θέλω να στοχοποιήσω κάποιον. Θέλω να πω ότι όλα τα παιδιά είναι επαγγελματίες και δουλεύουν σκληρά.

Εγώ έχω υιοθετήσει αυτή τη νοοτροπία τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Ξέρω ότι το μόνο που έχουμε να κάνουμε καθημερινά είναι να δουλεύουμε σκληρά, για να είναι ο Ολυμπιακός εκεί που του αξίζει. Να είναι πρωταθλητής.

Για το ότι έχει αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό:

Έχω έρθει στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2008/2009. Έχω περάσει από αρκετά στάδια, από ακαδημαϊκό επίπεδο και τα τελευταία 5 χρόνια επαγγελματικά.

Έχω πολλές αναμνήσεις, καλές και κακές, όμως συνεχίζουμε και θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας.

Για το αν με τη σημερινή του εμφάνιση στέλνει μήνυμα στην ομάδα ότι μπορεί να τον υπολογίζει:

Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Απλά μου ζητήθηκε να κάτσω κάτω από τα δοκάρια και όφειλα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρει η ομάδα το θετικό αποτέλεσμα.

Για το σημερινό αποτέλεσμα:

Δεν μπορώ να πω ότι κλείνει ιδανικά αυτή η χρονιά, όμως ακόμη και σε ένα τέτοιο κακό διάστημα για τον Ολυμπιακό, κάναμε κάτι το οποίο αρμόζει σε αυτήν την ομάδα.

Είμαστε ευχαριστημένοι γι’αυτό. Ελπίζω αυτή τη χρονιά να αποτελέσει παρελθόν και σύντομα να επιστρέψουμε εκεί που αξίζουμε.

ΙΓΚΟΡ: "ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ"

Ο Βραζιλιάνος μπακ αντικατέστησε στα μέσα του δεύτερου μέρους τον Ελαμπντελαουί, πραγματοποιώντας έτσι το ντεμπούτο του με τα "ερυθρόλευκα". Μετά το ματς δήλωσε:

Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, νομίζω πως αξίζαμε τη νίκη, κάναμε ένα ωραίο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός μόνο τέτοια παιχνίδια μπορεί να κάνει και μόνο τέτοια θα συνεχίσει να κάνει. Είμαι σίγουρος και αισιόδοξος για τη συνέχεια, ότι μπορούμε να καταφέρουμε τέτοια αποτελέσματα.

Για το πώς έζησε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού:

Είμαι ευχαριστημένος, όμως πραγματικά πιστεύω ότι έχω πολλά περισσότερα να δώσω, χρειάζομαι λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνω όλο και καλύτερος.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κόντης: "Εξαιρετικός ο Χουτεσιώτης, άξιζε μία ευκαιρία"
Φινάλε με σκορ και θέαμα στο Φάληρο, 4-0 ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό
Με νέο λουκ ο Φορτούνης στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Πανό στο "Γ. Καραϊσκάκης: "Παίκτες ανάξιοι για τον Ολυμπιακό, είστε εδώ για διακοπές"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ