ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας: "Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα"

Χολέμπας: "Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα"
INTIME/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Xoσέ Χολέμπας εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ό,τι είναι σήμερα το οφείλει στους "ερυθρόλευκους". (VIDEO)

Ύστερα από έξι χρόνια, ο Χοσέ Χολέμπας επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο 36χρονος αριστερός μπακ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή του, ενώ τόνισε πως ό,τι είναι σήμερα το οφείλει στους Πειραιώτες.

"Moυ έρχονται πολλές αναμνήσεις από την πρώτη μου θητεία, οφείλω να ομολογήσω, καθώς έμεινα εδώ τέσσερα χρόνια. Κι ήταν τέσσερα υπέροχα χρόνια για να είμαι ειλικρινής. Το πιο εντυπωσιακό γκολ που θυμάμαι με τον Ολυμπιακό ήταν κόντρα στον ΟΦΗ. Γιατί ήταν ένα γκολ από το πουθενά. Το πιο σημαντικό ήταν αυτό απέναντι στην Ντόρτμουντ για το Champions League. Ήταν πολύ ξεχωριστό συναίσθημα επειδή έχω πολλούς φίλους που υποστηρίζουν την Ντόρτμουντ. Οπότε το γκολ που πέτυχα ήταν σαν "μαχαιριά" στην καρδιά τους. Ένιωσα υπέροχα.

Έχω μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, αλλά δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα. Είμαι ο ίδιος τύπος που ήμουν και πριν. Γνωρίζω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και είναι πραγματικά υπέροχοι. Πρέπει να πω ότι είναι πάντα εξαιρετικοί. Ο Ολυμπιακός με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και αυτό είναι κάτι που σέβομαι απεριόριστα. Με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα", δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Χολέμπας
Ολυμπιακός: Καθυστερεί η άφιξη του Ραφίνια
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ