ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χολέμπας: "Δεν νιώθω ότι είμαι 36, δεν έχω αλλάξει"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χοσέ Χολέμπας έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι κάθε άλλο παρά 36 ετών αισθάνεται.

Μετά το 3-0 επί του Αστέρα, ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού Χοσέ Χολέμπας, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του μετά την επιστροφή στους "ερυθρόλευκους", είπε στη Nova:

"Ένιωσα υπέροχα, πάντα ήξερα ότι είναι ωραία εδώ. Είναι σαν να μην έφυγα ποτέ από εδώ. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ ωραία. Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Νιώθω ότι έχω βρει μια αληθινή οικογένεια. Σίγουρα μου έλειψε το γεμάτο γήπεδο. Είναι σίγουρα μια από τις πιο καυτές έδρες, με τρελούς οπαδούς. Οι αντίπαλες ομαδες νιώθουν... άσχημα εδώ, ειδικά στα ευρωπαϊκά.

Σήμερα δεν ήταν κακό παιχνίδι. Είχαμε πει να παίξουμε ως ένα ενωμένο γκρουπ. Ήταν το πρώτο, οπότε ας είμαστε επιεικείς. Πάντα προσπαθώ να δίνω τα πάντα για την ομάδα μου. Παρότι είμαι 36, δεν νιώθω ότι είμαι τόσο. Κάνω τη δουλειά μου και προσπαθώ να δίνω περισσότερο κάθε φορά. Θέλω να βοηθαω τα νεότερα παιδιά και να βελτιώνω την ομάδα με την παρουσία μου. Έχω όρεξη.

Είμαι ακόμα ο ίδιος. Δεν έχω αλλάξει. Δεν κάνω περίπλοκα τα πράγματα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός - Αστέρας 3-0: Καθάρισαν Φορτούνης και Μασούρας
Φορτούνης: "Να είναι η χρονιά μου, θέλω να είμαι πρωταγωνιστής"
Ο Μαρτίνς δεν είναι Φαν Σιπ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ