ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χατζισαφί: "Συνεχίζω στον Ολυμπιακό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Χατζισαφί EUROKINISSI SPORTS

Ο Εχσάν Χατζισαφί μίλησε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, την επικείμενη παρουσία του στο Μουντιάλ 2018 με την εθνική Ιράν και τοποθετήθηκε για τη μάχη Ανσαριφάρντ - Πρίγιοβιτς για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιρανός διεθνής μεσοαμυντικός μιλώντας στην ιστοσελίδα "Varzesh3.com":

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό:

Παίξαμε πραγματικά καλά και ήμασταν εντυπωσιακοί με καλές κινήσεις απέναντι στον αντίπαλό μας. Ο Παναιτωλικός είναι στην μέση της βαθμολογίας. Δεν είναι μία αδύναμη ομάδα. Το αντίθετο.

Όμως εμείς παίξαμε ένα από τα πιο καλά παιχνίδια μας μέσα στην σεζόν, βάλαμε 4 γκολ και χάσαμε αρκετές φάσεις. Εάν ήμασταν ακόμα πιο προσεκτικοί και προσηλωμένοι στην επίθεση θα είχαμε σκοράρει παραπάνω γκολ.

Για την ασίστ στον Ανσαριφάρντ:

Δεν θυμάμαι τις προηγούμενες ασίστ. Όμως δεν ξεχνάω σίγουρα αυτήν. Απέναντι στον Παναιτωλικό και στην 29η αγωνιστική.

Ήθελα να είμαι στην σωστή θέση για να βοηθήσω τον Καρίμ. Σε ένα ματς πριν είχα κάνει λάθος εκτίμηση και δεν του έβγαλα σωστή μπαλιά για να σκοράρει.

Ήθελα να επανορθώσω. Ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Ήθελα και μπορούσα να βγάλω ακόμα μία ασίστ για τον Καρίμ αλλά δεν μπόρεσα.

Για τη μάχη του πρώτου σκόρερ ανάμεσα σε Ανσαριφάρντ - Πρίγιοβιτς:

Όλοι μας προσπαθούμε να βγει πρώτος σκόρερ ο δικός μας Mister Goal, ο Καρίμ. Θέλουμε να του δώσουμε το... Χρυσό Παπούτσι στην ελληνική Λίγκα.

Είχε αρκετές δυσκολίες στην αρχή της σεζόν αλλά έκανε πολύ και καλή δουλειά και θεωρώ ότι αξίζει να βγει πρώτος σκόρερ.

Ελπίζω να το κάνει και να αφήσει πίσω τον Πρίγιοβιτς. Προσωπικά είμαι περήφανος για τον Καρίμ. Κάνει περήφανους όλους εμάς από το Ιράν.

Για την παρουσία του Κάρλος Κεϊρόζ στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός:

Ναι 100% ήταν κίνητρο για εμάς. Μας είδε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Είχαμε μιλήσει και την προηγούμενη ημέρα και μας είπε ότι θα μας έβλεπε και στην προπόνηση. Μας ενέπνευσε η παρουσία του για ένα πιο καλό ματς. Ελπίζω να έμεινε ευχαριστημένος από εμάς.

Για την σεζόν που τελειώνει:

Είχαμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κλείσουμε καλά την χρονιά. Είχαμε όμως κάποια άσχημα ματς και χάσαμε τον τίτλο. Θα είμαστε τρίτοι αλλά σίγουρα δεν ήταν καλό που δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα.

Για το μέλλον του:

Έχω συμβόλαιο για ακόμα 2 χρόνια στον Ολυμπιακό και συνεχίζω εκεί.

Για τις συμμετοχές του στην Εθνική Ιράν:

Δεν ξέρω ακριβώς. Νομίζω 90. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα έφτανα τα 100 ματς. Ελπίζω να τα καταφέρω και να είμαι στην Εθνική και μετά το Μουντιάλ. Όσο είμαι καλά και μπορώ να αποδίδω θα προσφέρω στην Εθνική.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμία απόφαση ακόμη για Ρόσα στον Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ