ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Πρώτη φορά στην καριέρα μου σε άδειο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, υποστήριξε ότι με τη λήξη της αναμέτρησης με την ΑΕΛ ξεκίνησε να σκέφτεται τη Ριέκα και στάθηκε στο γεγονός ότι αυτή διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 4-1 την ΑΕΛ στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" για την 1η αγωνιστική της Super League και ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Μπέσνικ Χάσι, εξέφρασε - μιλώντας στην κάμερα της NOVA - την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι σκόραραν Φορτούνης, Ανσαριφάρντ και Φιγκέιρας, δίνοντας σύνθημα προετοιμασίας ενόψει Ριέκα.

"Ήταν δύσκολο να παίζουμε χωρίς κόσμο, νομίζω είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου. Ήταν δύσκολο και για τους παίκτες. Μετά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα αρχίσαμε να δημιουργούμε, είχαμε ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το αποτέλεσμα και από τον τρόπο που παίξαμε. Ήταν σημαντικό που είχα την ευκαιρία να δώσω χρόνο σε πολλούς παίκτες. Και επιπλέον ήταν σημαντικό που παίκτες όπως οι Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Φιγκέιρας σκόραραν.

Η συγκέντρωσή μας ήταν σε αυτό το παιχνίδι μέχρι τώρα. Από εδώ και πέρα σκεφτόμαστε την Ριέκα. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι λίγος όμως έχουμε μεγάλο ρόστερ. Κάποιοι παίκτες σήμερα κουράστηκαν. Ο Ρέτσος αναγκάστηκε να παίξει σε όλο το ματς αλλά είναι νέος και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα τα καταφέρει", υποστήριξε ο Μπέσνικ Χάσι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ