ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Για μια στιγμή πίστεψα ότι θα τον χάναμε"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΦΙΛΙΚΟ / ΒΑΤΕΝΣ - ΟΣΦΠ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι, παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε για το χειρότερο ενδεχόμενο στον σοκαριστικό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, απέδωσε τα εύσημα στο γιατρό των "ερυθρολεύκων" και εξέφρασε την ευχή του ο παίκτης να γυρίσει σύντομα δριμύτερος.

Μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου στο 87ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Βάτενς, κανείς δεν είχε όρεξη για κουβέντα επί του ματς. Ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" παραδέχθηκε ότι τρόμαξε μετά το συμβάν κι ευχήθηκε ο αμυντικός των Πειραιωτών να επιστρέψει δριμύτερος με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA".

"Φοβηθήκαμε πολύ για τα χειρότερα, αλλά η αντίδραση ήταν άμεση. Για κάποια στιγμή πίστευα ότι θα τον χάναμε. Έχασε τις αισθήσεις του, αλλά μόνο για μια στιγμή. Τώρα, έχει επαφή με το περιβάλλον. Θα πάει στο νοσοκομείο για να τον εξετάσουν καλύτερο και να δούμε τι συνέβη.

Αυτό μας προκάλεσε τρόμο και πολύ άσχημα συναισθήματα. Αυτός που έπρεπε να κρατήσει τη ψυχραιμία του ήταν ο γιατρός και το έκανε. Ελπίζουμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό και θα τον έχουμε σύντομα κοντά μας. Οι σκέψεις μας είναι με τον Παναγιώτη. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και είμαστε στο πλευρό του. Είναι ένα πολύ δυνατό παιδί", υποστήριξε ο Μπέσνικ Χάσι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ