ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Έτσι κάναμε τη διαφορά στο Βελιγράδι"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι, αφού αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν στον Θανάση Μπέμπη, ρωτήθηκε και απάντησε για το στοιχείο που έκανε τη διαφορά στο Βελιγράδι.

Στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη που έφυγε από τη ζωή, αλλά και στους φίλους του Ολυμπιαμού αφιέρωσε ο Μπέσνικ Χάσι την επικράτηση της ομάδας του στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν. Διαβάστε όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Πειραιωτών, μετά το 1-3:

-Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έκανε ένα απλό βήμα για την πρόκριση, αλλά ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση. Μπορείτε να μας εξηγήσετε πώς το κατάφερε;

"Πρώτα απ' όλα αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στη μνήμη του Θανάση Μπέμπη και σε όλο τον λαό του Ολυμπιακού και στην οικογένειά του του Μπέμπη. Τώρα για την ερώτησή σας, δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας άλλα 90 σκληρά λεπτά στο Καραϊσκάκη. Δεν πρέπει επίσης να ξεχνάμε ότι αυτό ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, μετά τις 30 Απριλίου που δώσαμε το τελευταίο μας. Είχαμε ένα σχέδιο, ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, το κάναμε και είναι πολύ καλό που βάλαμε τρία γκολ".

-Μπορείτε να μας πείτε τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες; Σε μία στιγμή του αγώνα η Παρτιζάν ήταν καλύτερη.

"Η Παρτιζάν ήταν από το 35΄ εώς το 40' του πρώτου ημιχρόνου καλύτερη. Εμείς αρχίσαμε πάρα πολύ καλά, αλλά πολύ εύκολα ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας. Εμείς χάσαμε ένα πολύ σημαντικό παίκτη πριν από το παιχνίδι, τον Φορτούνη και είχαμε επίσης και πάρα πολλούς τραυματίες. Πιστεύω ότι η διαφορά ήταν ότι κάναμε καλό μπλοκάρισμα στους επιθετικούς της Παρτιζάν. Δεν μπορούσαν να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους και νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά και μας έκανε να νικήσουμε τον αγώνα".

-Θα θέλαμε να μας κάνετε ένα σχόλιο για τον Μπεν γιατί τον εμπιστευτήκατε και σας έβγαλε ασπροπρόσωπο.

"Είμαι ικανοποιημένος με τον Μπεν που έβαλε δύο γκολ, αλλά θα πρέπει να παραδεχτώ ότι όλη η ομάδα έπαιξε καλά και για αυτό πήραμε τη νίκη. Δεν θα πω όλα τα ονόματα των παικτών, αλλά όλοι ακολούθησαν το σχέδιο και έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν".

-Μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν παίκτη της Παρτιζάν;

"Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά δεν θα ήθελα να πω ούτε ένα όνομα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με ήρωα τον Μπεν άλωσε το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός, 3-1 την Παρτίζαν
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
The Journey Starts Now

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ