ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Δεν μπορεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να αλλάζει όλη η ομάδα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Αστέρα υποστήριξε πως η ομάδα του έπαιξε χειρότερα απ' ότι στην Ξάνθη και υπεραμύνθηκε της επιλογής του να μη κάνει μεγάλο rotation λέγοντας πως η ομάδα του είχε το χρόνο να δουλέψει και να ξεκουραστεί.

Καμία σχέση δεν είχε η εικόνα του Ολυμπιακού στη Ξάνθη σε σχέση με την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Μπέσνικ Χάσι αναλύοντας τη νέα γκέλα των ερυθρολεύκων μετά την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπεραμύνθηκε της επιλογής του να μην κάνει μεγάλο rotation στην ενδεκάδα ενώ ρωτήθηκε και για τη μη χρησιμοποίηση του Πάρντο ως βασικό μετά την εμφάνιση του την Τρίτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κατά γενική ομολογία το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών. Θα θέλαμε το σχόλιό σας για το τι έφταιξε ξανά σήμερα;
"Το αποτέλεσμα των δύο παιχνιδιών με Ξάνθη και Αστέρα, δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. Απέναντι στην Ξάνθη είχαμε πολλές ευκαιρίες, παίξαμε καλά, ενώ σήμερα όχι. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε μόνο δύο ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε πολύ κινητικότητα για 30 λεπτά και στο δεύτερο δεν δημιουργήσαμε σχεδόν τίποτα.

Στα πρώτα τριάντα λεπτά περπατούσαμε. Περιμέναμε την αντίδραση των παικτών μετά το αποτέλεσμα της Τρίτης, όμως δεν είδαμε κάτι τέτοιο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο ένα γκολ θα ήταν αρκετό για εμάς για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Κάναμε ένα πέναλτι που δεν έπρεπε, πήραμε μεγάλο ρίσκο και το μόνο που γινόταν ήταν να παίρνουμε ρίσκο χωρίς να δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ".

Παίξατε ένα παιχνίδι για το Champions League πριν από λίγες μέρες και είχατε εννιά παίκτες στην ενδεκάδα με αυτούς που χρησιμοποιήσατε και με την Σπόρτινγκ. Θεωρείτε ότι έπρεπε να κάνετε κάποιες αλλαγές; "Γιατί; Είχαμε πολύ καιρό να δουλέψουμε και να ξεκουραστούμε. Δεν μπορεί από παιχνίδι σε παιχνίδι να αλλάζει συνέχεια όλη την ομάδα. Στο δεύτερο μέρος μπορούσαμε με υπομονή να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεν πιστεύω ότι ήταν αυτή η αιτία, γιατί δεν μπορείς να κάνεις συνεχώς αλλαγές και αυτούς αποφασίζω να βάλω στο παιχνίδι".

Στο ματς με την Σπόρτινγκ κορυφαίος ήταν ο Φελίπε Πάρντο. Τι άλλο πρέπει να κάνει ένας ποδοσφαιριστής για να επικροτηθεί από τον προπονητή του για την εμφάνισή του;
"Έχει την εμπιστοσύνη μου γιατί δεν ήταν εδώ πέρσι και τώρα είναι εδώ. Ήταν στη Ναντ, δεν έπαιζε καθόλου και τώρα βρίσκεται εδώ".

Νιώθετε κάποια πίεση προσωπικά μετά τα τρία συνεχή αποτυχημένα αποτελέσματα ενόψει και κάποιων πιο ζορικών παιχνιδιών που ακολουθούν στη συνέχεια σε σχέση με το σημερινό;
"Η πίεση υπάρχει πάντα, νιώθω περισσότερη πίεση απ' όσο κάποιος μπορεί να δεχτεί. Είμαστε μία νέα ομάδα που ακόμα χτίζεται, πρέπει να βρούμε αυτοματισμούς και καλή ψυχολογία και είμαι σε μία ομάδα που πάντα νιώθει πίεση. Προσπαθούμε να βρεθούμε ως ομάδα και να βρούμε την χαμένη ψυχολογία".

Έχετε ένα ματς με τον Αστέρα την Τρίτη. Τι σκοπεύετε να αλλάξετε στο πλάνο σας και πώς σκέφτεστε να παρατάξετε την ομάδα σας στα επόμενα ματς που είναι πάλι απαιτητικά και ως προς τη θέση σας στον πάγκο;
"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα έχουμε ματς ανά τρεις μέρες και για αυτό έχουμε μία ομάδα με πολλές λύσεις. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην ψυχολογία μας, να ανακάμψουμε μετά το σημερινό ματς, μετά να δουλέψουμε πολύ, να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και αυτούς θα επιλέξουμε".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ