ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι υποστήριξε πως η αναμέτρηση με τον Αστέρα δεν ήταν εύκολη, παρά τη νίκη με 2-1, ενώ στάθηκε στα δύο γκολ του Εμάνουελ Εμενίκε, αλλά και στη συμμετοχή του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

O Ολυμπιακός, παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησε 2-1 του Αστέρα Τρίπολης και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπέσνικ Χάσι υποστήριξε πως η αναμέτρηση με τους Αρκάδες δεν ήταν εύκολη, στάθηκε στα δύο γκολ του Εμάνουελ Εμενίκε, ενώ αναφέρθηκε ξεχωριστά στη συμμετοχή του Παναγιώτη Ταχτσίδη για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.

"Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι γιατί μας αντιμετώπισαν με μαζική άμυνα. Δεν ήταν εύκολο να βρούμε χώρους. Στο δεύτερο ημίχρονο το γυρίσαμε σε 3-4-3, τους πιέσαμε και έτσι ήταν πιο εύκολο να βρούμε περισσότερους χώρους και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Υπάρχουν πολλά θετικά απ' το αποψινό παιχνίδι, όπως η συμμετοχή πολλών νέων παιδιών. Για τον Εμενικέ είναι θετικό πως σκόραρε δύο φορές, ενώ κι ο Ταχτσίδης επέστρεψε ύστερα από καιρό και είχε καλή εικόνα", δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην κάμερα της COSMOTE TV.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ