ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάσι: "Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπέσνικ Χάσι έμεινε ικανοποιημένος από την πρόκριση εις βάρος της Παρτίζαν τονίζοντας όμως ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βελτιωθούν κυρίως στη φυσική τους κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Παρτίζαν, αλλά αυτό ήταν υπεραρκετό για να πάρει την πρόκριση. Ο Μπέσνικ Χάσι έμεινε ικανοποιημένος από την πρόκριση, αλλά τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται δουλειά.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε: "Όντως το σημαντικότερο ήταν η πρόκριση, αλλά όλοι περίμεναν να παίξουμε όπως στο πρώτο παιχνίδι. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς γιατί η πίεση ήταν σε εμάς. Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε τρία ή τέσσερα μηδέν. Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτσι όπως μπορεί να είναι. Δεν είμαστε έτοιμοι. Υπάρχουν παίκτες που δεν είναι ακόμα έτοιμοι όπως ο Βούκοβιτς που δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά. Κάποιοι άλλοι παίκτες προέρχονται από τραυματισμούς και χρειάζεται να βρουν ρυθμό. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση και θα παίξουμε στον επόμενο γύρο".

Για το εάν περιμένει στον επόμενο γύρο: "Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Οι ομάδες που έχουν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα τους έχουν ένα πλεονέκτημα. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να βελτιώσουμε τη φυσική μας κατάσταση και να δουλέψουμε πάνω σε πράγματα που θέλουμε.

Στο μυαλό των παικτών μας υπήρχε μόνο η πρόκριση, είδατε ότι μετά το γκολ δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε, αυτό πρέπει να το διορθώσουμε όμως. Πρέπει να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος, ό,τι κι αν συμβαίνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πέρασε με φόρα απ'το Βελιγράδι
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ