ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χασάν: "Θα πρέπει να μπούμε δυνατά με Μπέτις και Μίλαν"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε για το 5-1 του Ολυμπιακού με τη Ντουντελάνζ, τα επόμενα παιχνίδια στον θεσμό και το ότι ο ίδιος έχει επιστρέψει στο σκοράρισμα μετά τον τραυματισμό του.

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μίλησε για το 5-1 με τη Ντουντελάνζ στο Φάληρο για την 4η αγωνιστική του Europa League, για τα επόμενα παιχνίδια στον θεσμό με Μπέτις και Μίλαν και για το ότι ο ίδιος έχει επιστρέψει στο σκοράρισμα μετά τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: "Από τη μεριά μας πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ωστόσο ήταν μια φανταστική βραδιά".

Για τα επόμενα παιχνίδια: "Έχουμε 7 βαθμούς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα, στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά και στα δύο παιχνίδια".

Για το αν αισθάνεται πιο τυχερός τελευταία, δεδομένου ότι πλέον σκοράρει πιο εύκολα: "Ήμουν τραυματίας όπως γνωρίζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε η ομάδα έχοντας πολλές ευκαιρίες. Στα πρώτα παιχνίδια και να μην πετυχαίνει τόσα γκολ όσα και οι ευκαιρίες. Έχουν προσπαθήσει όλοι να το αλλάξουν αυτό, να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή χρονιά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ