ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: Ο μεγάλος κερδισμένος στα playoffs

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος φορ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, θέλει να δείξει, σκοράρει, κερδίζει θέση σε ευρωπαϊκή λίστα και πιθανότατα παραμονή…

Δύο γκολ πέτυχε ο Χασάν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και έφτασε τα οχτώ, από την ώρα που ήρθε για τη δεύτερή του θητεία στον Ολυμπιακό. Σε δεκαέξι ματς αυτή η επίδοση, με τον Αιγύπτιο επιθετικό πάντως, να είναι από τους μεγάλους κερδισμένους στη διαδικασία των playoffs.

Έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και μαθηματικά. Στο 2-1 με τον ΟΦΗ, πέτυχε και τα δύο γκολ. Δύο έβαλε στο 4-2 με τον Άρη την Τετάρτη (8/7). Όπως είχε σημειώσει ένα γκολ «κλειδί» στη φετινή πορεία, αυτό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Εκείνο το 0-1 έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαδρομή για τον τίτλο. Επίσης, είχε σκοράρει με ΠΑΟΚ και Λαμία στο Κύπελλο, αλλά και τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα.

ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ… ΤΡΕΛΟΣ

Είναι ξεκάθαρο πως ο Χασάν θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Με 23 γκολ σε 48 ματς στις δύο θητείες του, «φωνάζει» πως μπορεί να είναι μια καλή λύση για την επίθεση. Θέλει σαν… τρελός να τα βρουν Ολυμπιακός και Μπράγκα. Η καλή του εικόνα και η εισήγηση του Μαρτίνς, σαφέστατα και παίζει ρόλο. Το θέμα είναι να υποχωρήσουν οι Πορτογάλοι από την οψιόν αγοράς που είχαν βάλει, είναι και ένα παιχνίδι τακτικής πλέον. Ο Αιγύπτιος φορ το άγχος του το έχει, δεν το κρύβει. Βλέπει κάθε ματς σαν μια ευκαιρία για να δείξει και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ

Πάντως, αν κρίνει κανείς από τις δηλώσεις του Χασάν το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνει ότι είναι προσεκτικός στο θέμα της επόμενης ημέρας. Προφανώς και υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό, δεν είναι ότι δεν θέλει να παραμείνει. Κάθε άλλο. Απλά ξέρει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει λεπτούς χειρισμούς με την Μπράγκα και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Άρα και ο ίδιος, θέλει με τον τρόπο του να ανοίξει το δρόμο στον Ολυμπιακό για να κάνει το «ντιλ» με τους Πορτογάλους. Προσέχει για να… έχει και το μέλλον του το θέλει στην Ελλάδα.

ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ

Πιθανότατα ο Χασάν θα μπει στη λίστα για τον αγώνα με τους Γουλβς. Το συμβόλαιό του έχει επεκταθεί ως το τέλος των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ο Μαρτίνς θέλει να έχει μια ακόμη λύση στην επίθεση. Έτσι, αναμένεται να τον ενεργοποιήσει και στην Ευρώπη ο Πορτογάλος προπονητής που τον πιστεύει πολύ. Δεν το έκρυψε ποτέ ότι είναι από τους αγαπημένους του παίκτες, φάνηκε και τις δύο φορές που τον ήθελε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε άλλωστε ότι και το καλοκαίρι του 2019, ο Μαρτίνς ήθελε να αποκτήσει τον Χασάν, αλλά τελικά ήρθε και πάλι ως δανεικός από την Μπράγκα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χασάν: "Ο Ολυμπιακός θα απαντήσει για το μέλλον μου"
Ολυμπιακός: Ο Χασάν δικαιώνει τον Μαρτίνς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Στο Μολινό η ρεβάνς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ