ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χασάν: "Με 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να με αγοράσει ο Ολυμπιακός"

Χασάν: "Με 2,5 εκατ. ευρώ μπορεί να με αγοράσει ο Ολυμπιακός"

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αιγύπτου για το μέλλον του στον Ολυμπιακό και παραδέχτηκε την ύπαρξη ρήτρας 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που αν δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" στη Μπράγκα τον αγοράζουν.

Ο στράικερ του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο " Al Nahar" της Αιγύπτου και μεταξύ άλλων σχολίασε το μέλλον του στους "ερυθρόλευκους". Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι υπάρχει ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, την οποία αν δώσει η ελληνική ομάδα στη Μπράγκα, τον αγοράζει.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι έχει προτάσεις από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο υψηλόσωμος φορ του Ολυμπιακού δήλωσε:

"Έχω προτάσεις από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στο συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό υπάρχει μια ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, με αυτό το ποσό μπορεί να με αγοράσει από τη Μπράγκα. Δεν ξέρω ακόμα ποιο είναι το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, αν και θέλει να με κρατήσει. Η δραστηριότητα έχει διακοπεί. Αν οι αγώνες αρχίσουν πάλι, θα γίνουν συζητήσεις. Εγώ δεν έχω πάρει καμία απόφαση. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Ο Χασάν επέστρεψε στον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σε οκτώ συμμετοχές έχει σημειώσει τέσσερα γκολ. To Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 11 Φεβρουαρίου για το συγκεκριμένο ποσό της ρήτρας στο οποίο είχαν συμφωνήσει οι "ερυθρόλευκοι" και η πορτογαλική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κωστή: "Για να με αγοράσει ο Ολυμπιακός, σημαίνει ότι με εμπιστεύεται"
Ο Ζε Ρομπέρτο αποκλειστικά στο Sport24.gr: "Ήμουν μια ανάσα από τον Ολυμπιακό"
Μορ: "Δεν ήθελα να με λένε Μέσι"
Ολυμπιακός: Ο Καφού τρέχει στις ανηφόρες της Γκιμαράες
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ