ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χασάν: "Ανυπομονούσα γι' αυτό το γκολ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της νίκης (0-1) του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου, Αχμέντ Χασάν, παραδέχθηκε ότι περίμενε πώς και πώς να έρθει το πρώτο του γκολ με τα "ερυθρόλευκα".

Ο Πανιώνιος έφερε στα... όριά του τον Ολυμπιακό όμως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να πετύχει τη μεγάλη απόδραση από τη Νέα Σμύρνη με το γκολ του Αχμέντ Χασάν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός παραδέχθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς τη μεγάλη ανυπομονησία του για το πρώτο του γκολ, ενώ στάθηκε στην εντολή του Πέδρο Μαρτίνς να παλεύουν οι "ερυθρόλευκοι" όλα τα ματς εξηγώντας τα τελευταία buzzer beater της ομάδας του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε: "Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι πέτυχα γκολ. Από τότε που ήρθα στον Ολυμπιακό ανυπομονούσα τη στιγμή που θα έρθει. Ευτυχώς ήρθε. Το σημαντικότερο απ΄όλα είναι οι τρεις βαθμοί".

Για το αν το αφιερώνει κάπου: "Το γκολ το αφιερώνω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου, γενικότερα στην οικογένεια μου και φυσικά σ' όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού".

Για το πώς ένιωσε που πέτυχε το γκολ: "Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα για τον επιθετικό να σκοράρει. Όταν βάζει γκολ ο επιθετικός σίγουρα ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του. Τώρα πρέπει να το ξεχάσω και να συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά".

Για τα γκολ που πετυχαίνει ο Ολυμπιακός στο τέλος: "Όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να πιστεύουν ότι θα σκοράρουν μέχρι το τέλος. Ο προπονητής, μας έχει πει να παλεύουμε τους αγώνες μέχρι το τέλος. Σήμερα όπως και την προηγούμενη φορά καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι στο τέλος. Ήταν τρομερό το σκηνικό στο τέλος του αγώνα, καθώς πανηγυρίζαμε με τους οπαδούς μας. Εγώ ειδικά που πέτυχα το γκολ ένιωσα υπέροχα".

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι πρώτος: "Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την βαθμολογία. Σημαντικότερο απ΄όλα είναι να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς από κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Πέμπτης. Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου θα έχουμε το μυαλό μας στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και θα συγκεντρωθούμε σ' αυτή".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ