ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Χαμηλώνουν" και οι Ισπανοί το θέμα του Όσκαρ Γκαρθία

"Χαμηλώνουν" και οι Ισπανοί το θέμα του Όσκαρ Γκαρθία

Στην Ιβηρική άφηναν να εννοηθεί ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έχει και άλλες προτάσεις και πώς με τον Ολυμπιακό ναι μεν έφτασε κοντά, αλλά δεν επήλθε ούτε προφορική συμφωνία.

Από τον Ολυμπιακό έσπευσαν να το "χαμηλώσουν" το θέμα του Όσκαρ Γκαρθία και κατ' επέκταση την προπονητολογία που επικρατεί από παραμονή Πρωτοχρονιάς. Βεβαίως, η ΠΑΕ δεν διέψευσε ότι γενικότερα "δεν υπάρχει θέμα Λεμονή".

Στην Ισπανία ήταν κατηγορηματικοί. Οι "ερυθρόλευκοι" μίλησαν με τον Όσκαρ Γκαρθία. Υποστήριζαν πως του άρεσε το πρότζεκτ του Ολυμπιακού, ωστόσο την Τρίτη (2/1) έσπευσαν και οι Ίβηρες με τη σειρά τους να ρίξουν τους τόνους, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ναι μεν έφτασαν οι δύο πλευρές πολύ κοντά, αλλά δεν επήλθε ούτε καν προφορική συμφωνία.

Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Το μόνο που κυκλοφόρησε ήταν ότι ο Όσκαρ Γκαρθία έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, αναγνωρίζοντας όμως ότι η καλύτερη προσφορά ήταν του Ολυμπιακού.

Όπως και να 'χει, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες θα πάνε στη Λάρισα με τον Τάκη Λεμονή. Άλλωστε την Τρίτη (2/1) ήταν στο Ρέντη ο 57χρονος τεχνικός και ξεκίνησε την προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς (7/1, 19.30) στην Θεσσαλία.

Όσο για το τι θα συμβεί ακόμα και αν νικήσει ο Ολυμπιακός την ΑΕΛ; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα βγει ο Ολυμπιακός επισήμως να πει ότι θα πορευτεί με τον Λεμονή έως το τέλος της σεζόν. Γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με έναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο ή με παραχώρηση κάποιου ποδοσφαιριστή, αλλά με τον προπονητή της ομάδας, το υποτιθέμενο "αφεντικό" της αγωνιστικής καθημερινότητας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραπαπάς: "Μας νοιάζει μόνο ο αγώνας με τη Λάρισα, κόντρα σε ό,τι γράφει ο καθένας"
Ανακοίνωσε Χατζισαφί ο Ολυμπιακός
Οι Γάλλοι για Τραορέ και Ολυμπιακό
Αυτός είναι ο Όσκαρ Γκαρθία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ