ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"X Factor" ο Ρέτσος για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Η Λεβερκούζεν δεν εγκαταλείπει για τον Παναγιώτη Ρέτσο, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" ενδεχομένως να κινηθούν για στόπερ ακόμα κι αν δεν φύγει τελικά ο 19χρονος στόπερ.

Μεταγραφές προανήγγειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αμέσως φούντωσαν τα διάφορα σενάρια. Σε ποιες θέσεις θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για ενίσχυση; Θα προστεθεί στο ρόστερ μόνο ο Ούρος Τζούρτζεβιτς που βρίσκεται στο πλάνο των “ερυθρολεύκων”;

Μήπως θα κινηθεί και για άλλες θέσεις; Όπως ανέφερε το Sport24.grαπό το πρωί της Πέμπτης (24/8) ο Ολυμπιακός μπορεί στο τέλος να πάει ακόμα και για τρεις μεταγραφές! Βέβαια, μέσα σε μία μέρα πολλά μπορούν να αλλάξουν. Στόπερ θα αποκτήσει ο Ολυμπιακός εφόσον πωληθεί ο Ρέτσος ή ο Μποτία. Επειδή όμως τα δεδομένα αλλάζουν από ώρα σε ώρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι στο λιμάνι κοιτάζουν κάποιους αμυντικούς, ξέχωρα από το τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις. Ακόμα και να μην φύγει κανένας, δεν αποκλείεται να αποκτηθεί παίκτης για τα μετόπισθεν! Όλα είναι πιθανά...

Ας μείνουμε όμως στο “ντόμινο” στην άμυνα και σε αυτό που ισχύει στην παρούσα φάση. Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πάρει κεντρικό αμυντικό, αν έρθει τελικά η Λεβερκούζεν που τον θέλει διακαώς και “σκάσει” τα 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ρέτσου. Οι Γερμανοί δείχνουν ότι θα παλέψουν για τον νεαρό στόπερ εώς το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Αν όμως δεν πωληθεί κανείς, δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν στις 31 Αυγούστου προστεθεί άλλος ένας για το κέντρο της άμυνας. Αποδεδειγμένα ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές στην αγορά για στόπερ και αν προκύψει κάτι καλό, θα αποκτηθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επίσης, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Τζούρτζεβιτς. Οι Σέρβοι τον στέλνουν στον Πειραιά την Δευτέρα (28/8), αλλά καλό είναι να περιμένουμε λίγο. Το ότι θέλει ο 23χρονος φορ να πιάσει... λιμάνι, είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το ότι ο Ολυμπιακός ελέγχει την υπόθεση, είναι κάτι που επίσης το ξέρουν και οι... πέτρες στο Βελιγράδι. Απομένει να έρθει και να υπογράψει, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του.

Τέλος, όπως αναφέραμε και το πρωί στο Sport24.gr,ο Ολυμπιακός ρίχνει κλεφτές ματιές και για την ενίσχυση των “φτερών” της επίθεσης. Χθεςι προέκυψε το ενδιαφέρον της Ιντεπεντιέντε για τον Φελίπε Πάρντο, ενώ σε γενικές γραμμές φαίνεται ότι υπάρχει μία κινητικότητα για τον Κολομβιανό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ