"Βροχή" από ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά

"Βροχή" από ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πέταξαν... ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά την ώρα που έκαναν προθέρμανση, ενώ αυτή γίνεται υπό διαρκείς αποδοκιμασίες.

Τα όσα συνέβησαν με τον Πλατανιά την περσινή αγωνιστική περίοδο και τις καταγγελίες των ανθρώπων της ομάδας των Χανίων ότι δέχτηκαν επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με την υπόθεση να φτάνει στα πειθαρχικά όργανα μετά την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε από τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου (αθωώθηκε ο Ολυμπιακός μετά την έφεση που άσκησε στην πρωτόδικη απόφαση), έχουν κάνει πλέον μισητό τον κρητικό σύλλογο προς τον κόσμο.

Από την εξέδρα των φίλων του Ολυμπιακού έπεφταν "βροχή" τα ψεύτικα ρούβλια στους παίκτες του Πλατανιά την ώρα που κάνουν προθέρμανση, ενώ αυτή γίνεται υπό συνεχείς αποδοκιμασίες. Με αυτό τον τρόπο, οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί εκφράζουν τα... συναισθήματά τους προς τον Πλατανιά, τα οποία μόνο φιλικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 14:20, όταν βγήκαν για προθέρμανση οι φιλοξενούμενοι και έγιναν αποδέκτες αποδοκιμασιών, υβριστικών συνθημάτων και... χαρτονομισμάτων. Ορισμένοι έφτασανπίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες πίσω από την εστία που ήταν ο Κοκκαλάς και με την επέμβαση ανθρώπων του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν. Η ίδια κατάσταση επικρατούσε και στον πάγκο του Πλατανιά, με το κλίμα να εκτονώνεται λίγο αργότερα.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24