ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βρμπα: "Αντιμετωπίσαμε και πιο δύσκολους αντίπαλους από τον Ολυμπιακό"

Plzen coach Pavel Vrba attends a press conference at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 6, 2018. Viktoria Plzen faces Real Madrid in a Champions League group G soccer match on Wednesday. (AP Photo/Petr David Josek)
Plzen coach Pavel Vrba attends a press conference at the Doosan arena in Pilsen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 6, 2018. Viktoria Plzen faces Real Madrid in a Champions League group G soccer match on Wednesday. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο προπονητής της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που θ' αναπληρώσουν την απουσία του Κώστα Φορτούνη, υποστήριξε ωστόσο ότι η ομάδα του έχει αντιμετωπίσει και πιο δύσκολους αντίπαλους από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τρίτη (23/7, 20:00) στο Πλζεν από τη Βικτόρια για την πρώτη μεταξύ των δύο ομάδων μάχη στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League και ο τεχνικός της τσεχικής ομάδας, Πάσκαλ Βρμπα, εστίασε στην επιθετική φιλοσοφία που συνδέει τις δύο ομάδες όπως υποστήριξε κι ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 55χρονος προπονητής υποστήριξε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει παίκτες που θ' αναπληρώσουν την απουσία του Κώστα Φορτούνη, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι οι παίκτες του έχουν αντιμετωπίσει και πιο δύσκολους αντίπαλους από τους ερυθρόλευκους. Αναλυτικά.

- Έχετε πολύ καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, μπορείτε να μας πείτε με πιο τρόπο έχετε κάνει αυτά τα αποτελέσματα;

"Η απάντηση είναι απλή. Πάντα είχα και έχω καταπληκτική ομάδα".

- Επειδή δεν έχετε παίξει με τον Ολυμπιακό σήμερα έχει νόημα να μιλάμε ακόμα για κάποιες διαφορές μεταξύ των ομάδων ανάλογα με την εθνικότητα τους;

"Στην εποχή που το ποδόσφαιρο αποτελείται από παίκτες απ’ όλες τις εθνικότητες. Έτσι σήμερα δεν έχει μεγάλες διαφορές το ποδόσφαιρο".

- Έχουμε μιλήσει για επτά ομάδες που έχετε αντιμετωπίσει στους προκριματικούς αγώνες. Πόσο ψηλά έχετε τον Ολυμπιακό;

"Θέλω να πω στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλες ομάδες. Ξέρω ότι είναι δύσκολος αντίπαλος, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει και πιο δύσκολους".

- Ποια θεωρείτε πως είναι τα πιο επικίνδυνα στοιχεία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού; Και επίσης θεωρείτε πως οι δύο ομάδες μοιάζουν στο τακτικό κομμάτι;

"Σχετικά με την πρώτη ερώτηση θα ήθελα να πω ότι ο Ολυμπιακός έχει μείνει δεύτερος μετά τον ΠΑΟΚ και αυτό δείχνει τη δύναμη της ομάδας και δεύτερον θα ήθελα να πω ότι η φιλοσοφία μας είναι ότι παλεύουμε όπως παλεύει και η δικιά σας ομάδα και αυτό θα είναι πολύ ενδιαφέρον γι’ αυτό το παιχνίδι".

- Είναι πλήρης η ομάδα για τον αυριανό αγώνα;

"Γνωρίζουμε ότι έχουμε προβλήματα απουσιών, αλλά έχουμε αναπληρώσει τα κενά και θα παίξουμε με μεγάλη δύναμη".

- Ήταν δύσκολο να προετοιμαστείτε για το παιχνίδι, ενώ έχετε παίξει δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα;

"Οι αγώνες δεν είναι ίδιοι και αύριο έχουμε απέναντι μας έναν ισχυρό αντίπαλο και αυτό λέει τα πάντα".

- Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Πλζεν είναι ομάδες που τους αρέσει να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να κυνηγούν τα γκολ. Περιμένει ότι κάτι τέτοιο θα δούμε και τώρα;

"Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ επιθετική ομάδα. Το είδαμε και στο φιλικό με την Νότιγχαμ, μπορεί να επιβληθεί με την ποιότητα. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε επιθετικό παιχνίδι. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε κάποιες άλλες όχι".

Έχετε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσετε τον Ολυμπιακό και χωρίς τον Φορτούνη;

"Αυτός ο παίκτης είναι πολύ σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Από την άλλη όμως είναι μία πολύ δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα που έχει αρκετούς καλούς παίκτες που μπορεί να καλύψει το κενό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ