ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βράζουν" στον Ολυμπιακό!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η εξοντωτική ποινή στους "ερυθρόλευκους" με την αφαίρεση τριών βαθμών και τα δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών (συν το πρόστιμο των 90 χιλιάδων ευρώ), έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις των Πειραιωτών.

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους στο Λιμάνι με το που τους κοινοποιήθηκε η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ότι για όλα όσα έγιναν μετά το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, η ποινή περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ματς με κλειστό το φαληρικό γήπεδο. Συν φυσικά το πρόστιμο των 90 χιλιάδων ευρώ.

Για την ακρίβεια, "βράζουν" στον Ολυμπιακό με την τιμωρία που τους επιβλήθηκε, φέρνοντας ως παραδείγματα πολύ σοβαρά επεισόδια του παρελθόντος στα οποία δεν επιβλήθηκε καμία αφαίρεση βαθμών, παρότι κινδύνευσαν ακόμη και ανθρώπινες ζωές.

Οι "ερυθρόλευκοι" στην απολογία τους έκαναν λόγο την περασμένη εβδομάδα για αναίτια παρουσία της αστυνομίας εντός αγωνιστικού χώρου και για πρόκληση από τη μεριά της, ώστε να δημιουργηθούν επεισόδια με τον κόσμο.

Επισήμαιναν δε ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, όσο και οι διαιτητές, είχαν ήδη αποχωρήσει για τα αποδυτήρια και πώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε ούτε ένας οπαδός του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκεπτικό της απόφασης κάνει λόγο βέβαια για παρουσία έξι διαπιστευμένων ατόμων που επιτέθηκαν λεκτικά σε μέλη της κιτρινόμαυρης αποστολής. Ωστόσο, από τον Ολυμπιακό ήταν εξ αρχής κατηγορηματικοί ότι ποτέ δεν έγινε επίθεση έστω και λεκτική σε παίκτες της ΑΕΚ ή σε οποιοδήποτε άλλο μέλος του "Δικεφάλου".

Επιβλήθηκε λοιπόν η τιμωρία από τα Πειθαρχικά Όργανα της διοργανώτριας αρχής και ειδικά η αφαίρεση βαθμών είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει μία σειρά από αντιδράσεις στην πειραϊκή ΠΑΕ.

Ως παραδείγματα έφερναν το γεγονός ότι στην ΑΕΚ δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί για όλα όσα έγιναν στον περσινό τελικό Κυπέλλου στον Βόλο, ενώ εδώ και μέρες οι Πειραιώτες έχουν εκφράσει δημοσίως τις απορίες τους για τη μη κλήση σε απολογία του ΠΑΟΚ για το "ντου" των οπαδών του στους "Ζωσιμάδες" και όλα όσα ακολούθησαν.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αφαίρεση τριών βαθμών, κεκλεισμένων με Παναθηναϊκό η ποινή στον Ολυμπιακό
Οι έξι διαπιστευμένοι "έκαψαν" τον Ολυμπιακό
Κινέζικη κινητικότητα γύρω από τον Σεμπά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ