ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βοηθός Όσκαρ Γκαρθία: "Σύντομα ξανά στο γήπεδο"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο βοηθός του Όσκαρ Γκαρθία, Ρουμπέν Μαρτίνεθ Καμπαγιέρο, με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί ότι το πρώην "ερυθρόλευκο" τεχνικό τιμ θα επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. (photo)

Στην Ισπανία βρίσκεται από την Παρασκευή (6/4) ο Όσκαρ Γκαρθία, καθώς τακτοποίησε και τα τελευταία διαδικαστικά ζητήματα μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Η τρέχουσα σεζόν τελειώνει, αλλά η επόμενη δεν ξέρει κανείς που θα βρει τον Καταλανό τεχνικό και τους συνεργάτες του. Ένας εξ αυτών - ο στενότερος και βοηθός του - Ρουμπέν Μαρτίνεθ Καμπαγιέρο με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή του πρώην "ερυθρόλευκου" τεχνικού τιμ στους πάγκους θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

"Μη φοβάστε, θα είμαι όλοι σύντομα στο γήπεδο", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του στο Instagram συνοδευόμενο από το hashtag #νέεςπροκλήσεις.

Πριν λίγες ημέρες - ύστερα από την επισημοποίηση του "διαζυγίου" με τον Ολυμπιακό - το όνομα του Όσκαρ Γκαρθία ακούστηκε για τον πάγκο της Γουέστ Μπρομ, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship με στόχο την επιστροφή της στην Premier League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ