ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Βλέπει" Πάρντο η Αλ-Ραγιάν

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ-Ραγιάν έχει στη λίστα της τον Κολομβιανό εξτρέμ, Φελίπε Πάρντο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Φελίπε Πάρντο δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, και οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Κολομβιανού, ο οποίος άλλωστε πιάνει θέση ξένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος εξτρέμ προτάθηκε κι εξετάζεται από την Αλ-Ραγιάν, ομάδα που εδρεύει στο Ντουμπάι. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και βρίσκεται στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος του Κατάρ.

Τεχνικός της είναι ο Αργεντινός πρώην αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ροδόλφο Αρουαμπαρένα, ενώ στο ρόστερ υπάρχουν (από ξένους) ο Ουρουγουανός, Γκονσάλο Βιέρα κι ο Αργεντινός Χόναταν Μενέντες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ