ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βλέπει Κούτρη η Μπενφίκα στο Jose Alvalade

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Άνθρωπος της Μπενφίκα θα βρεθεί στα επίσημα του Jose Alvalade την Τετάρτη (22/11), έχοντας τα μάτια του στραμμένα στον Λεονάρντο Κούτρη.

Ο Παπ Αμπού Σισέ δεν είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που έχει βάλει στην λίστα των "υπό παρακολούθηση" η Μπενφίκα. Στα ραντάρ των "αετών" είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Τον 22χρονο wing back των Πειραιωτών τσεκάρουν κι άλλοι σύλλογοι, με την Μπενφίκα να έχει μπει στον... χορό των κατασκόπων τσεκάροντας συνεχώς την παρουσία του παίκτη με τα "ερυθρόλευκα".

Οι Πορτογάλοι έχουν πλήρη εικόνα ακόμη και για τα πεπραγμένα του Κούτρη κόντρα στον Λεβαδειακό το Σάββατο (18/11). Το πέναλτι που κέρδισε, οι δύο ασίστ του που δεν έγιναν γκολ, το τέρμα που πέτυχε, η βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι εικόνα του και στο ανασταλτικό κομμάτι, είναι πράγματα που έχουν καταγραφεί από το scouting team της Μπενφίκα.

Τώρα οι "αετοί" θα έχουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρουν τον Ελληνοβραζιλιάνο άσο μέσα στην ίδια τους την πόλη. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τετάρτης (22/11, 21:45) στο Jose Alvalade την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Champions League και άνθρωπος της Μπενφίκα θα είναι στα επίσημα του γηπέδου με το βλέμμα του στραμμένο στον Κούτρη.

Τον παίκτη που απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα έναντι 600.000 ευρώ και ήδη έχει ανεβάσει κατακόρυφα την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Κόντρα στα "λιοντάρια της Λισσαβώνας" οι Πειραιώτες θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για την συνέχεια της φετινής τους ευρωπαϊκής παρουσίας και ο Κούτρης έχει την ευκαιρία να δείξει σε ένα ακόμη παιχνίδι Champions League, ότι δικαίως έχει από τόσο νωρίς προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Για την Μπενφίκα θα ήταν μια ιδανική συγκυρία να τσεκάρει και τον Παπ Αμπού Σισέ, όμως ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ως εκ τούτου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Τετάρτης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με Οφόε στην Λισσαβώνα ο Ολυμπιακός
Το άγχος το έχει η Σπόρτινγκ!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ