ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βέργος: "Δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βέργος EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Βέργος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εμφάνιση και τη βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Θάνος Κωστανάσιος χάρηκε με το γεγονός πως έκανε ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Βέργος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" με 3-0 για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Nova λέγοντας πως αυτή η εικόνα δεν αξίζει στον Ολυμπιακό.

Αρχικά στάθηκε στο γεγονός πως 11 παίκτες της αποστολής, προέρχονταν από την Ακαδημία της ομάδας, λέγοντας: "Σίγουρα αυτό είναι το μόνο θετικό από όλη αυτή την εικόνα", ενώ στη συνέχεια για την εικόνα και το αποτέλεσμα τόνισε: "Είμαστε απογοητευμένοι από την παρουσία μας στο γήπεδο. Δεν αξίζει αυτό στον Ολυμπιακό και θα κοιτάξουμε τι θα γίνει στην επόμενη μέρα".

Όσον αφορά στο μέλλον του, αρκέστηκε να πει πως "δεν ξέρω τι θα γίνει αυτή τη στιγμή", αφού όλα είναι στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πάρει και τις αποφάσεις του για το ρόστερ από κοινού με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΝΑΣΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού έκανε ο Θάνος Κωστανάσιος. Ο νεαρός παίκτης, μετά το ματς ρωτήθηκε από τη Nova για το αν πραγματοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής: "Εντάξει, είναι ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιείται. Είναι ανάμικτα τα συναισθήματά μου γιατί ενώ είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με την πρώτη ομάδα, δεν έκλεισε όμορφα η χρονιά για μας. Συνεχίζω, προπονούμαι και εύχομαι να πάρουμε κι άλλες ευκαιρίες".

Στη συνέχεα, όταν ρωτήθηκε για τη μετάβαση από την ομάδα των Νέων στην πρώτη του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως "είναι δύσκολη η μετάβαση από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, αλλά γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες, αυτό το αποδεικνύουν και τα παιδιά που αγωνίζονται τώρα στην πρώτη ομάδα. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ