ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαριά κάκωση ο Γκιλιέρμε, στο νοσοκομείο και ο Αβραάμ

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκιλιέρμε υπέστη βαριά κάκωση στη δεξιά κνήμη μετά το μαρκάρισμα του Πασαλίδη στο Αστέρας - Ολυμπιακός. Χτύπημα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο ο Αβραάμ. Αμφότεροι στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

«Πάγωσαν» άπαντες με το μαρκάρισμα του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο να γίνεται αλλαγή τρία λεπτά μετά. Στον Ολυμπιακό, αμέσως ανησύχησαν για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή τους, που έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια ώστε να εξεταστεί από τον Χρήστο Θέο.

Ο χαφ του Ολυμπιακού, θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα και εκεί θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Οι πρώτες ενδείξεις, έλεγαν πως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για σπάσιμο, για μια πολύ σοβαρή ζημιά. Με το τηλεοπτικό πλάνο βέβαια της φάσης του τραυματισμού του, να είναι όντως σοκαριστικό.

Ωστόσο, φαίνεται πως έχει βαριά κάκωση στην κνήμη, ως πρώτη εκτίμηση. Κάτι που σημαίνει πως αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις, θα μείνει για κάποιες ημέρες εκτός πλάνων, ένα μήνα το πολύ!

Ο Γκιγιέρμε, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, επέστρεψε στον πάγκο του Ολυμπιακού, για να παρακολουθήσει την υπόλοιπη εξέλιξη της αναμέτρησης. Υποβασταζόμενος από τον Μπρούνο και έχοντας φορέσει ειδική μπότα στο δεξί του πόδι. Με το τελευταίο σφύριγμα, ο γιατρός Χρήστος Θέος και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Παναγιώτης Αγριόγιαννης, ήταν αυτοί που τον πήραν στους ώμους τους, ώστε να μεταβεί στα αποδυτήρια.

Επίσης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει ένα χτύπημα στον αριστερό οφθαλμικό κόγχο. Και αυτός θα μεταβεί στο Metropolitan για εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αστέρας - Ολυμπιακός 0-5: Υπερηχητικός
Super League 1: Μεγάλη κόντρα για το "χρυσό παπούτσι"
Αστέρας - Ολυμπιακός: Με νάρθηκα ο Γκιλιέρμε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ