ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Ξεμείναμε από δυνάμεις"

Βαλβέρδε: "Ξεμείναμε από δυνάμεις"
INTIME SPORTS

Μετά το 60' ο Ολυμπιακός ξέμεινε από δυνάμεις, κάτι φυσιολογικό σύμφωνα με τον τεχνικό των "ερυθρόλευκων" Ερνέστο Βαλβέρδε

Ο Ολυμπιακός για ακόμη ένα φιλικό ματς μετά το 60ο λεπτό έδειξε πολύ κουρασμένος και χωρίς δυνάμεις, κάτι που τόνισε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αγώνα με την Χέρενφεν.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, είπε χαρακτηριστικά πως η ομάδα έμεινε από δυνάμεις μετά το 60', κάτι που είναι φυσιολογικό λόγω της προετοιμασίας που έχει γίνει και πρόσθεσε πως στα επόμενα ματς θα δει τι χρειάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος του φιλικού με την Χέρενφεν: " Ήταν σίγουρα ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, όμως από κει και πέρα, εμείς δώσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε.

Όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια μας, μέχρι το 60' πήγαμε καλά, αλλά μετά κουραστήκαμε και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Είναι φυσιολογικό να ξεμένουμε από δυνάμεις όμως.

Αν πάντως κάτι καταλάβαμε από τα φιλικά που έχουμε δώσει, είναι ότι στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε πολλές δυσκολίες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμη για να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Τώρα, στα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ