ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλβέρδε: "Και τώρα... Παναθηναϊκός"

Βαλβέρδε: "Και τώρα... Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Η χαρά για τη νίκη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" δεν θα κρατήσει πολύ στον Πειραιά, αφού όπως δήλωσε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, το πιο σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του, θυμήθηκε τα εξίσου καλά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ έστω κι αν ήρθαν οι ήττες, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του ακολούθησε πιστά το πλάνο της.

Όσο για την πρώτη ανατροπή στο πρωτάθλημα; Ο "Βάσκος" τόνισε πως δεν φοβήθηκε έστω κι αν ο Άρης πήρε από νωρίς το προβάδισμα, ενώ απέφυγε να μιλήσει για κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις.

"Το πιο σημαντικό παιχνίδι για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα είναι το επόμενο. Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια μας κέρδιζε στην έδρα της. Σίγουρα ήταν μία σημαντική νίκη και πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι", υπογράμμισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Για την εμφάνιση της ομάδας του σημείωσε: "Όταν κερδίζεις τρεις βαθμούς είσαι πολύ πιο ευχαριστημένος. Εμείς προσπαθούμε να ακολουθήσουμε πάντα την ίδια γραμμή στα παιχνίδια. Από τον Παναθηναϊκό μπορεί να είχαμε χάσει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από το παιχνίδι μας. Όπως και σήμερα που κερδίσαμε. Σίγουρα έχουμε χάσει παιχνίδια σημαντικά όπως με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό αλλά είμαστε ευχαριστημένοι που η ομάδα έδειξε ότι αξίζει να κερδίζει ομάδες όπως τον Άρη στην έδρα του που μας δυσκόλευε πολύ".

Για την αλλαγή του Μιραλάς είπε: "Δεν γνωρίζουμε ακόμη. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι υπερβολικά σοβαρό".

Για το αν φοβήθηκε όταν ο Άρης προηγήθηκε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα τα κατάφερνε είπε: "Όχι δεν φοβηθήκαμε γιατί ξέραμε ότι είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας. Ξέραμε όμως πως θα είχαμε πολλές δυσκολίες και είναι το πρώτο παιχνίδι που δεχθήκαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα. Ξέραμε πως το παιχνίδι θα συνεχιζόταν έτσι

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο που αγωνιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν μας απείλησε πολλές φορές ενώ και εμείς παρά το ότι φθάναμε εύκολα την περιοχή του κάτι μας έλειπε. Και προς το τέλος του παιχνιδιού υπήρξανε επικίνδυνες καταστάσεις".

Σε ερώτηση για το αν θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ιμπαγάσα στο πρώτο ημίχρονο απάντησε: "Εμείς που είμαστε Ολυμπιακός είδαμε και κάποιο πέναλτι. Εξαρτάται από το χρώμα της φανέλας που φοράς. Αν φοράς την φανέλα του Ολυμπιακού θα έβλεπες κάποιο πέναλτι ενώ αν φοράς αυτή του Άρη κάποια αποβολή. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορούμε να είμαστε αμερόληπτοι. Από την θέση που βρίσκομαι δεν έχω την καλύτερη οπτική.

Καθώς φοράω την φανέλα του Ολυμπιακού το βλέπω υπέρ της ομάδας μου. Αν υπάρχει κάποια επικίνδυνη φάση ή σκληρή φάση στην περιοχή του Άρη θα πούμε ότι ήταν υπέρ μας και στην αντίπαλη περιοχή αλλιώς. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι το παιχνίδι και το πως εξελίσσεται και όχι τόσο οι διαμάχες".

Όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τον Φουστέρ υποστήριξε: "Έχει κάνει πολύ επιτυχημένα παιχνίδια με τέσσερα σημαντικά γκολ για μας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Όμως κατάφερε να βάλει τα γκολ γιατί όλοι κάνουνε καλά την δουλειά τους. Ο Φουστέρ τα κατάφερε στο τέλος και είναι υπέρ μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ