ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της Super League.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν κατάφερε να σκοράρει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ούτε και να δώσει ασίστ. Δύο τομείς στους οποίους είχε συνηθίσει να βάζει το όνομά του στα προηγούμενα παιχνίδια. Αρκετές φορές, πάντως, όσο έπαιξε πριν γίνει αλλαγή (στο 69' με τον Καμαρά), δέχτηκε σκληρά μαρκαρίσματα.

Μετά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας του που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να του πάρει συνέντευξη. " Εννοείται ότι δεν είναι χαρούμενος. Είμαστε δυσαρεστημένοι και για το παιχνίδι και για αποτέλεσμα. Ήταν ένα μεγάλο ματς για εμάς που θέλαμε τη νίκη" ανέφερε.

Ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του έχασε μεγάλη ευκαιρία να αφήσει πίσω στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ, ο οποίος νωρίτερα "πέταξε" βαθμούς στο παιχνίδι με τον Άρη (2-2).

Ο Βαλμπουενά στάθηκε στη σημασία του να συνέλθει άμεσα από το 1-1 ο Ολυμπιακός, ώστε να κατακτηθούν στη συνέχεια νικηφόρα αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Παράπονα για διαιτησία και αγωνιστικό χώρο
Ο Ιησούς απ' το... λιμάνι
Μαρτίνς: "Δεν παίξαμε όπως ο Παναθηναϊκός, με ψυχή"
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η κριτική των ερυθρόλευκων
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Βαθμός στο 90' για τους "πράσινους"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ