ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Θα είμαι πίσω σε δυο εβδομάδες"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στη δράση σε δυο εβδομάδες. Χάνει οριστικά και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το παλεύει για Ξάνθη.

Με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Ματιέ Βαλμπουενά ενημέρωσε πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε δυο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Παρασκευής (18/10).

Υπήρξαν φόβοι για μεγαλύτερη απουσία, αλλά οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν ότι το πρόβλημά του στον δεξιό δικέφαλο είναι τέτοιο που θα τον κρατήσει εκτός μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. Βέβαια, χάνει αρκετά σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού.

"Καλά νέα!! Έπειτα από μερικές εξετάσεις που έκανα, φαίνεται πως θα είμαι πίσω στη δράση σε δυο εβδομάδες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να είμαι πίσω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα", έγραψε ο 35χρονος μεσοεπιθετικός.

Ο Βαλμπουενά χάνει σίγουρα ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ και θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια στις 2 Νοεμβρίου για την 8η αγωνιστική της Super League 1.

Βαλμπουενά: "Θα είμαι πίσω σε δυο εβδομάδες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ