ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Περήφανος στον Ολυμπιακό"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στην Τουρκία για τον Ολυμπιακό, την πρώην ομάδα του Φενέρ και τους στόχους του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις στα τουρκικά ΜΜΕ έκανε ο Ματιέ Βαλμπουενά στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπασακσεχίρ και του νικηφόρου 0-1 που ανοίγει διάπλατα το δρόμο της πρόκρισης.

Ο πολύπειρος Γάλλος άσος ξεκαθάρισε ότι δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση των "ερυθρολεύκων" και υπογράμμισε πως θέλει μαζί τους να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά, ο Βαλμπουενά ρωτήθηκε για:

Την αποχώρησή του από την Φενέρμπαχτσε: "Είχα ένα συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Μου ζητήθηκε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Mιλήσαμε και συμφωνήσαμε να ακυρώσουμε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου προς όφελος και των δύο πλευρών".

Αν του λείπει η πρώην ομάδα του: "Ναι, φυσικά και μου λείπει, όμως τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανος για αυτό. Η Φενέρ πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου".

Το εάν είχε εκεί αγαπημένο προπονητή: "Δούλεψα με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Είναι πίσω μας. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψα είχαν διαφορετικά χαρακτηριστικά και μεθόδους. Δεν θα ήθελα να απαντήσω ποιος ήταν ο αγαπημένος μου ή κορυφαίος μου προπονητής στην Φενέρ".

Τον Ολυμπιακό: "Μόλις μου έγινε η προσφορά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Αποδέχθηκα αμέσως. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους του Champions League και ελπίζουμε να συμβεί αυτό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ