ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Μαρσέιγ"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παρομοίασε τον Ολυμπιακό με τη Μαρσέιγ, υποστήριξε ότι λογικά η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα αν υπάρξει οριστική διακοπή και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα στην εποχή του κορονοϊού.

Ακόμα μία συνέντευξη έδωσε στη Γαλλία ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος αποθέωσε την Ελλάδα για τον τρόπο που ενήργησε στην εποχή του κορονοϊού, λέγοντας: "Η κυβέρνηση ήταν πολύ υπεύθυνη. Έκλεισαν γρήγορα τα σχολεία, γίνονταν τεστ στο αεροδρόμιο. Ο κόσμος, που ταλαιπωρήθηκε τη δεκαετία με τη κρίση, λειτούργησε με ωριμότητα, πειθαρχία και σοβαρότητα. Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό δεν έχει τελειώσει, αλλά με την υπευθυνότητα που υπάρχει, μπορούμε σιγά σιγά να βγούμε από το τούνελ".

Για το πρωτάθλημα:

"Ήμαστε 14 πόντους μπροστά. Αν το πρωτάθλημα διακοπεί, λογικά εμείς θα πάρουμε τον τίτλο. Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν θα γίνουν τα Playoffs. Σε κάθε περίπτωση, 10 στις 14 ομάδες αυτή την επιθυμία έχουν".

Για το τι αλλάζει στο ποδόσφαιρο:

"Τα πράγματα θα αλλάξουν. θα καταλάβουν τώρα το κλαμπ ότι οι μεταγραφές δεν μπορούν να φτάσουν τόσο ψηλά; Αρχικά νομίζω ότι θα το καταλάβουν, αργότερα δεν είναι τόσο βέβαιο".

Για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

"Μετά από δύο χρόνια στη Φενέρμπαχτσε, ζούσα και ενέπνεα για μια αλλαγή. Ήρθα στον Ολυμπιακό που με ήθελε. Έκανα τη σωστή επιλογή. Εδώ είναι λίγο σαν τη Μαρσέιγ. Λόγω της ομάδας, λόγω αυτού που αντιπροσωπεύει, λόγω του παθιασμένου κόσμου, του πολιτισμού και της μεσογειακής αντίληψης".

Για το ότι παίζει σε αυτό το επίπεδο στα 35 του:

"Για έναν παίκτη όπως εγώ, που καθυστέρησα να μπω στον κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι απίθανο ότι μετράω πάνω από 100 παιχνίδια στο Champions League, τίτλους και συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας. Έχω επίσης την ανάγκη να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ο Ολυμπιακός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντομίνγκες: "Γίνονται πράγματα που μεγαλώνουν τον Ολυμπιακό"
Η επόμενη σελίδα με Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ