ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Να μην επιτρέψουμε στην Ομόνοια να το πιστέψει"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο εορτάζων μέσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, υποστήριξε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα επαναπαυτούν από τη νίκη στο πρώτο ματς κόντρα στην Ομόνοια, στην οποία όπως τόνισε δεν πρέπει να αφήσουν να πιστέψει ότι μπορεί να καταφέρει την ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο ΓΣΠ της Λευκωσίας από την Ομόνοια (29/9, 22:00) στη ρεβάνς της νίκης με 2-0 στο Γ. Καραϊσκάκης με ξεκάθαρο στόχο να προκριθεί από τα playoffs στους ομίλους του Champions League.

Ανήμερα των 36ων γενεθλίων του ο Ματιέ Βαλμπουενά υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν θα επαναπαυτούν από το αποτέλεσμα και χαρακτήρισε ως "κλειδί" να μην πιστέψει η κυπριακή ομάδα ότι μπορεί να φθάσει στην ανατροπή.

"Είναι αλήθεια πως είναι τα γενέθλιά μου. Θέλουμε όλοι την πρόκριση. Να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Το κλειδί του αγώνα να κάνουμε τη δουλειά μας. Κερδίσαμε με 2-0 όμως δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε.

Είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο του πρώτου αγώνα πως είναι μια δυνατή ομάδα. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλο να πιστέψει πως μπορεί να κερδίσει", υποστήριξε και στη συνέχεια θυμήθηκε κατόπιν ερώτησης την τελευταία του επίσκεψη στο ΓΣΠ κατόπιν ερώτησης:

"Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη την ημέρα. Ήταν πολύ δύσκολο να προκριθούμε και θυμάμαι την πολύ καυτή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να προκριθείς στους ομίλους. Είδαμε ότι για να είναι επιτυχημένη η χρονιά δεν είναι μόνο να πάρεις το πρωτάθλημα, αλλά και το τι θα κάνεις στην Ευρώπη. Θα μπούμε στο ματς λες και το πρώτο έληξε 0-0".

Photo credits: AP Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ