ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: Μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του με video αποθεραπείας

Βαλμπουενά: Μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του με video αποθεραπείας

Ο εκτός μάχης από το αποψινό παιχνίδι Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας, Ματιέ Βαλμπουενά, έστειλε μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του με video από την αποθεραπεία του. Δείτε το post του Γάλλου.

Αμέσως μετά το γκολ με τον ΠΑΟΚ την 1η Δεκεμβρίου, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Ολυμπιακό, ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε. Υπέστη διάταση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και έκτοτε είναι νοκ άουτ. Εξασφάλισε μάλιστα άδεια από τους ιθύνοντες της ομάδας και επισκέφθηκε τον άνθρωπό του στη Γαλλία για να τσεκάρει τον τραυματισμό του!

Ο πολύπειρος Γάλλος δεν έχασε μόνο την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (νίκη της ομάδας του με 3-0 στο Αγρίνιο), αλλά και το αποψινό πολύ κρίσιμο με τον Ερυθρό Αστέρα, που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους 32 του Europa League. Ο Βαλμπουενά, λίγες ώρες πριν από το ματς στο "Γ. Καραϊσκάκης", θέλησε να στείλει μήνυμα στήριξης στους συμπαίκτες του. Ανέβασε ένα video με την αποθεραπεία που έκανε και έγραψε: "Καλή τύχη στην ομάδα στον μεγάλο αποψινό αγώνα. Είμαστε όλοι δίπλα σας".

Δείτε το post:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ