ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη στο Βελιγράδι"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά που έγινε 35 ετών ανήμερα του αγώνα με τη Λαμία, έδωσε το έναυσμα για επικράτηση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Τα λόγια του Γάλλου μετά το 2-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Γενέθλια είχε το Σάββατο (28/9) ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος έγινε 35 ετών και γιόρτασε στο γήπεδο το 2-0 του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία. Μετά τον αγώνα ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός υποστήριξε ότι η ομάδα του θέλει και μπορεί να συνεχίσει τα ωραία πράγματα στην Ευρώπη, ενώ έδωσε το έναυσμα για επικράτηση στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, την Τρίτη (1/11, 22.00).

Ο Βαλμπουενά είπε στο Olympiacos TV: "Ήταν μία δύσκολη νίκη με την Λαμία, γιατί όπως περιμέναμε παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα που συνηθίζει να παίζει κλειστό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν σκοράραμε, αλλά στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και το ματς πήγε καλά. Ήταν ένα καλό ματς από εμάς.

Μου έχει ξανασυμβεί να παίξω την ημέρα των γενεθλίων μου. Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο για να παίξεις εκεί (σ.σ. στο Βελιγράδι). Η ατμόσφαιρα είναι πολύ δυνατή, όμως, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Παίξαμε με την Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι και αποδείξαμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε καλά πράγματα.

Πάμε στο Βελιγράδι με ξεκάθαρο σκοπό να κερδίσουμε, θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή αρχή που έχουμε κάνει στο Champions League. Φυσικά μετά τον πρώτο μας στόχο που είναι το πρωτάθλημα, θέλουμε να συνεχίσουμε, κάνοντας ωραία πράγματα στην Ευρώπη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ